İş Takip Programı; Time Doctor

İş takip programı, gelişen teknoloji ve beraberindeki hizmet anlayışı ile beraber ortaya çıkmıştır. Artık bireysel ya da ekip halinde çalışan kişiler, kurumsallaşan firmalar profesyonelliklerini devam ettirebilmek ve iş planına sadık kalmak için bu tarz programları takip etmektedirler. Time Doctor da bu programlardan birisi olup, işlerinizi mümkün olduğunca en kısa sürede planlı bir şekilde bitirebilmeniz için geliştirilmiştir. Şirketlerin uzaktan çalışanlarını yönetmek, çalışmalarını kontrol etmek için kullandıkları Time Doctor iş takip programı çok sayıda kapsamlı özellik içermektedir.

Program iş sahipleri ve bireysel kişiler için ayrı ayrı geliştirilmiş olup iki grubun da çalışma süresi boyunca dikkatinin dağılmasını önlemeyi amaçlar. İşin daha verimli olmasını ve günlük bazda bakıldığında işin büyük bir kısmının bitmesine yardımcı olmaktadır. Bu program ile birlikte artık bireysel olarak çalışıyorsanız bilgisayarda haddinden fazla süre geçirmek zorunda kalmayacaksınız. Zira Time Doctor sayesinde işi hangi sürede planlayarak bitirebileceğinizi ve bu işten ne kadar verim alabileceğinizi önceden hesaplamanız oldukça kolay. Yapılan araştırmalar ile birlikte, bu programın iş yerinde kullanımının çalışanları daha çok motive ettiği ve etkinlikleri de %20 civarında arttırdığı öne sürülmüştür. Bu açıdan bakıldığında programın oldukça yararlı olduğunu söylemek mümkündür. Bu sebepten ötürü henüz demo aşamasında birçok kişi bu programı denemek ve işlerini planlı yürütmek için uygulamadan faydalanmak istemektedir.

Dünyanın Birçok Ülkesinde!

Time Doctor adlı iş takip programı Türkiye’de dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde kullanılıyor. Özellikle freelancer çalışanların ve şirketlerin gözdesi olan bu program sayesinde maksimum verim almanız mümkün! Yapmanız gereken işlerle hayatınızı bir arada götüremiyorsanız, o zaman bu programın sizin için biçilmiş kaftan olduğunu söylememizde hiçbir sakınca yok! Zira Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada olmak üzere birçok gelişmiş ülkede kullanılan programın çok sayıda yararı bulunuyor.

Artık iş yerinizde saatler harcamak ve yapacağınız işleri defalarca hesaplamak zorunda değilsiniz. Çok kolay bir şekilde yapacağınız işlemleri bu programa kaydedebilir, size yol göstermesini ve sizin için verimli bir programın ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra resmi internet sitesinden de Time Doctor hakkında bilgi sahibi olabilir ve çok kolay bir şekilde destek alabilirsiniz.

Bunun yanı sıra kullanıcı yorumlarını takip etmek isteyenler için de sitede kullanıcı yorumları bölümleri bulunmaktadır. Siz de diğer kullanıcılarının sistem hakkındaki görüşlerini okuyabilir ve bu görüşleri okuduktan sonra programı kullanıp kullanmak istemediğiniz konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Birçok kişi bu sistemle ilgili olumlu görüş belirtmiş, kullanmaktan memnun olduğunu internet sitesinde de belirtmiştir.

Time Doctor öne çıkan bazı özellikleri:

  • Ekran görüntüsü izleme özelliği bulunmaktadır, bu sayede iş takibi yapabilirsiniz.
  • İş ve molalarda harcanan zamanları sürekli takip edebilirsiniz.
  • Ödeme entegrasyonları bulunmaktadır, kolaylıkla ödeme yapabilirsiniz.
  • Kapsamlı raporlar hazırlayabilirsiniz, içeriğinde zaman çizelgeleri ve dahası olan raporlardır.
  • Çalışma anında ziyaret edilen web sitelerini ve uygulamaları gözlemleyebilirsiniz.
  • Time Doctor, Mac, Windows, Linux, Android, iOS ve Chrome eklentisi olarakta kullanılabilmektedir.
Share