Microsoft 30 Eylül’e hazır

Microsoft’un 30 Eylül’de düzenlenecek bir basın toplantısı için davetiyeleri göndermeye başlaması, Windows 9′un bu tarihte tanıtılacağını gösterdi.

Popüler işletim sistemi Windows’un yeni versiyonu üzerinde bir süredir çalıştığı bilinen Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un, Windows 9 adıyla anılan bu yeni işletim sistemini Eylül ayında resmi olarak tanıtacağı konuşuluyordu. Ortaya çıkan bu iddialar hakkında henüz Microsoft cephesinden resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, firmanın 30 Eylül’de düzenleyeceği basın toplantısı için davetiyeleri göndermeye başlaması merakla beklenen Windows 9‘un iddia edildiği gibi Eylül ayında resmi olarak tanıtılacağını gösterdi.

microsoft-windows-9

Windows‘da bir sonraki aşamaya geçişe şahit olmak isteyenleri bu etkinliğe çağıran davetiyelerde, etkinlikte teknik ve girişimci kullanıcılarla merak edilen detayların paylaşılacağı belirtildi. Microsoft tarafından 30 Eylül’de San Francisco’da düzenlenecek olan bu basın toplantısında görücüye çıkarılacak olan Windows 9, başlat menüsü gibi kullanıcılar tarafından talep edilen eski özelliklerin yanı sıra Cortana gibi yeni özellikleri de Windows kullanıcılarına sunacak.

Kaynak:Mynet

Share