Microsoft Office’e ücretsiz sahip olun

Bunun için önce bir Microsoft hesabı açmanız gerekiyor!

Microsoft, Android tabletler için Office’in önizleme sürümünü yayınlayalı bir iki hafta olmuştu henüz. Firma, son olarak Office’in tam sürümünü Google Play’de yayınladı. Şu anda girip Word, Excel ve Powerpoint’i tabletinize indirebilir ve kullanabilirsiniz. Bunun için tabletinizin 7″ ve üstü bir ekrana, Android 4.4 ve üstü işletim sistemi sürümüne, ARM tabanlı bir işlemciye ve 1GB ya da üstü kapasitede bir belleğe sahip olması gerekiyor.

Microsoft-office

(Gerçek Gündem) İlk incelemelere göre oldukça başarılı olduğu belirtilen Office uygulamalarına girerken, bir Microsoft hesabı gerekiyor. Bu yolla dosyalar oluşturup, düzenleyip çıktısını alabiliyoruz. Eğer 10.1″ ve üstü bir tabletiniz varsa, Office’e aylık minimum 7$’dan abone olmak gerekiyor. Abonelik, Word’de değişikliklerin izlenmesi ve PowerPoint’te “Sunucu Görünümü” gibi bir iki premium özellik de getiriyor. Ücretli üyelikle birlikte, cihazlar arası doküman senkronizasyonu da mümkün.

Oldukça temiz ve kullanışlı görünen Office’in kullanımı, tabletlerde daha kolay gibi görünüyor. Dosyalar OneDrive’da, herhangi bir SharePoint noktasında yahut Dropbox’ta tutulabiliyor. Böylece dosyalarımıza her yerden ulaşabiliyoruz.

Office’i Windows Phone dışındaki cihazlara çıkması, pek çok WP kullanıcısının canını sıkmıştı (Windows 10′la birlikte yeni Office tanıtılsa bile). Nokia’nın HERE Maps’i Windows Phone için geliştirmeyi bırakacağı söylentisi ve haritalar servisini iOS‘e çıkaracak olması da, işe iyice tuz biber ekmişti. Bundan sonra neler olacağını ise zaman gösterecek.

Share