Movavi Video Suite 18 ile profesyonel klipler oluşturun!

Herkes gibi siz de fotoğraflar çekiyorsunuz video lar oluşturuyorsunuz ancak hep bir eksik tarafı oluyor değil mi. Sosyal medya kanallarından izlediğiniz videolara imreniyorsunuz ve aynılarını yapmak istiyorsunuz ancak o iş o kadar da kolay değil diye düşünüyorsunuz. Kaliteli içerik üretmek ve bunları düzenlemek için öncelikle önde gelen programların kurslarına gitmeniz gerekir. Ya da internetten saatlerce örnek videoları inceleyip aynısını yapmaya çalıştığınızda hep kaçırdığınız bir yer olur. İşte sizin için hem profesyonel düzeyde içerik hem de kişisel düzeyde kullanım ile öne çıkan bir yazılımdan bahsedeyim: Movavi Video Suite 18

Google, Amazon, Intel gibi dünya devi firmalarla ortaklıkları bulunan MOVAVI firması 2004 yılında kurulmuş. Halihazırda 300’den fazla çalışanı ve 150’den fazla ülkeye satışı bulunan firmanın en takdir edilir yanı ürünlerinin tüm platformlarda (Android, IOS, MAC, WINDOWS) çalışıyor olması. Şimdi dilerseniz MOVAVI firmasının bir ürünü olan Movavi Video Suite 18 ile neler yapabileceğinize bir bakalım;

Telefonunuzdan, video kameranızdan veya web de bulduğunuz herhangi bir videonun formatını istediğiniz bir formata dönüştürebilmeniz. Formatlar hakkında detaylı bilgiyi aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

https://www.movavi.com/tr/suite/formats.html

Basit arayüzü sayesinde herkesin kolaylıkla yapacağı video düzenleme özelliğinde neler var bakalım;

Video ları dilediğiniz yerden kesme ve biçme

Ağırçekim, Ters çevirme ve diğer kendi efektleri ile videolarınız ve fotoğraflarınız arasından dilediğiniz geçişi yapabilme imkanına sahipsiniz.

Video’nuzun dilediğiniz yerine başlıklar ve metinler ekleyebilme, dilerseniz logo da ekleyebilirsiniz.

Videolarınızı veya sahneleri birleştirirken 160’dan fazla filtre ve geçiş efekti ile profesyonel görünüm sağlayın.

Uzun uzun render süreleri beklemenize gerek yok. Dakikalar hatta saniyeler içinde videolarınız hazır olsun. Dönüştürme için çok beklemek yok.

Birden çok dosyayı aynı andan dönüştürerek zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Videolarınızın çözünürlüğü ve kalitesi düşmeden, kayıp yaşamadan hazırlayın. Üstelik 180 den fazla dosya formatını destekliyor.

Ekran Kaydı yapabilmesi

Ekran kaydı özelliği sayesinde ekranın dilediğiniz bölümünü kaydedin böylelikle diğer gereksiz kısımları göstermemiş olursunuz.

Ekran kaydı esnasında web cam ve mikrofonunuzdan kayıt alabilme imkanı üstelik zaman ayarlı ve gecikmeli başlama opsiyonu ile birlikte.

Bir kaç basit adım sonrası çok rahat şekilde müzikli ve resimli slayt gösterileri de oluşturabilirsiniz.

Eski analog videolarınızın(VHS) dijital ortama aktarılması işlemini de yapabiliyor.

Hazırladığınız içerikleri Cd, Dvd veya Blu-ray yazıcılarınız ile disk’e aktarma işlemi.

Hazırladığınız içerikleri hızlıca Sosyal mecralarda paylaşabilme imkanına da sahipsiniz.

İşte yukarıda saydığımız tüm bu özellikleri farklı pahalı yazılımlar ile yapmaya kalksanız hem çok vaktinizi alacak hem de sizi yoracak.

Share