Scrum eğitimleri %10 indirimli!

Scrum (çevik proje yönetimi) NASA, Google, Yahoo, Microsoft, Facebook, Adobe, Nokia, Siemens, BBC, CNN, General Electric, Bank of America, Novell, Unisys, Amazon; Türkiye’de ise Turkcell, Yemeksepeti Avea gibi dünya ölçeğinde şirketler tarafından kullanılmaktadır. Nice Teknoloji, yurt dışında aldığı eğitimlerle uluslararası sertifikalarına sahip olduğu, Agile (Çevik) proje yönetim metodolojisi SCRUM konusunda,“Scrum Master” eğitimleri düzenleyen; mobil uygulama geliştirme ve proje yönetimi alanlarında hizmet ve danışmanlık sağlayan bir teknoloji firmasıdır.

Nice Teknoloji, Boston Amerika’da, Northeastern Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, IT sektöründe, Amerika, Hollanda ve İngiltere’de bir çok projeyi hayata geçirmiş olan Pınar Ayorak liderliğinde kurulmuştur.
Bundan dolayı, Türkiye’de, sektöründeki tek kadın girişimidir.

Nice Teknoloji, geleceğin bilgi teknolojilerinin elinde, özellikle mobil uygulamalar tarafından şekilleneceği görüşü ile; ar-ge’ye yatırım yapar ve bu öngörüye sahip şirketlerin yanında, değişimin aktörlerinden bir olarak çözüm arkadaşı sıfatıyla yer alır.

Nice Teknoloji, projelerin makul sürede, beklenen standartta ve maliyetle gerçekleştirilmesinde Scrum’a inanır ve Scrum kullanır. Bu nedenle; Şirketlerin SCRUM’a geçmesi sürecinde koçluk ve danışmanlık da sağlar.

Nice Teknoloji tarafından İstanbul’da düzenlenen “SCRUM Master” eğitimi iki gün süren, uygulamalı bir eğitimdir ve kişileri uluslar arası scrum master sertifika sınavına hazırlar.

Eğitimler için www.scrumdose.com
bloğumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Nice Teknoloji, Scrum metodolojisi konusunda üniversitelerde sunumlar yaparak, ilgili mecralarda Scrum hakkında yazılar yazarak alana katkıda bulunmaya çalışır.Ayrıca Scrum Turkey’deki yazılarımızı takip edebilirsiniz.

 

Teknoloji-Haber.Net sitemiz üzerinden yapılacak başvurularda scrum eğitimi %10 indirimlidir.

Basın Bültenidir

Share