Snapseed Baştan Aşağıya Komple Yenilendi!

2012 yılında Google çatısı altına giren güçlü fotoğraf düzenleyici Snapseed, kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

 

2012 yılında Google çatısı altına giren güçlü fotoğraf düzenleyici Snapseed, kullanıcılara tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Mart ayından bu yana yaprak kıpırdamayan Snapseed, sonunda Android için gelen güncelleme ile önemli özelliklere kavuşmuş .

Android için Snapseed yeni tasarıma ve özelliklere kavuştu

Snapseed güncellemesinin ilk olarak Android için sunulduğunu ve iOS kullanıcılarının ise biraz daha beklemesi gerekeceğini baştan belirtelim. Yeni beyaz temaya geçen Snapseed, logosunda da ufak bir değişikliğe gitmiş.

Görüntü detayları düğmesine artık sağ üst köşeden hızla erişme olanağı sunulurken, düzenlemek için bir görüntü açtığınızdaysa Instagram uygulamasındakine benzer bir şekilde altta bir çubuk açılıyor. Uygulamada Görünümler, Araçlar ve Dışarı Aktarma şeklinde üç üst seviye sekme sağlanıyor. İlki görüntünüz üzerinde uygulayabileceğiniz filtreleri görmenizi sağlıyor ve artık sonucun ne olacağı hakkında baştan bir fikriniz olabiliyor.

Düzenleme araçları da artık çok daha rahat kullanılabiliyor. Son sekme ise fotoğraflarınızı kütüphaneye veya diğer uygulamalara kolayca aktarmanıza yardımcı oluyor. Uygulama daha kolay ve hızlı hale gese de yine de alışılagelmiş kullanımını sunmaya devam ediyor ve kaydırma ağırlıklı düzenleme arayüzü hala aynı yerinde duruyor.

 

Raw desteği geldi!

Profesyonel kullanıcılar için yıllardır beklenen önemli bir özellik olan Raw fotoğraf işleme ve düzenleme olayı bu sürüm ile de çözülmüş. Bundan sonra pc ye gerek kalmadan telefonunuz veya tabletinizden Snapseed ile kolaylıkla raw fotoğraflarınızı düzenleyebileceksiniz.

Share