Sosyal Medya’da Yeni Bir Uygulama “Freelyshout”

Sosyal medyanın en popüler iletişim araçları olan Facebook ve Twitter ‘ın arasına
Türk Girişimcilerinin hazırladığı bir uygulama olan Freelyshout ‘da katılıyor.

Yeni uygulama Freelyshout

Yeni uygulama Freelyshout

Son yıllarda Sosyal Medya’ya rağbetin arttığını gören Türk Girişimcileri Freelyshout.com (Türkçesi:Özgürce Haykır) isminde bir site oluşturarak Sosyal Medya’da biz Türkler de varız dediler.

Tamamen Türk kullanıcılarının istekleri doğrultusunda hazırlanan http://www.freelyshout.com isimli siteye girdiğinizde, facebook, twitter ve foursquare gibi sosyal paylaşım sitelerinde yapılan her türlü işlem ile birlikte birçok farklı özelliği birlikte kullanabileceğiniz bir web site karşılamakta bizleri.

Freelyshout, paylaştığınız her hangi bir durum bilgisinin sadece facebook ve twitter’da yayınlanması sağlamakla kalmıyor aynı anda foursquare ile yer bildirimi yapabilmemizi ve puan kazanmanıza da imkân tanıyor. Ayrıca twitter da 140 karakterle sınırlı sayıda olan mesaj yazma özelliğinin yakın zamanda karakter sınırı olarak daha da düşeceği konusu gündeme düşmüşken Freelyshout karakter sınırlaması olmadan paylaşım imkânı sağlıyor. Şimdilik beta sürümünü yayınlayan Freelyshout ekibi, her geçen gün yeni bir özellik ekleyerek Türk kullanıcılarını memnun etmeyi planlıyor.

Yayına sunulmasının ardından kısa bir süre geçmesine rağmen, Freelyshout üyeleri arasında Türkiye’den Okan Bayülgen, Doğuş, Nurullah Çukan, Onur Akay, Ezgi Asaroğlu ve birçok firmanın da üye olarak kullanıcı adlarına sahip oldukları Freelyshout.com Türk ve yabancı kullanıcıları tarafından yoğun olarak kullanılmaya başlanılmış durumda. Dünya ile aynı zamanda kullanılabilen site de şimdilik Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri mevcut olduğu görülmektedir. Türkiye olarak kendi Sosyal Medya sektörümüzün gün geçtikçe büyüyeceği görülmektedir.
Artık; “Bu işte biz Türkler de varız.” diyebileceğiz.

Sizlerde bir an önce kendi özel sayfanıza ulaşmak ve kullanıcı adınızı almak isterseniz yapmanız gereken şey çok basit http://www.freelyshout.com sitesine girip üyelik kaydı oluşturmaktır.
Haydi durma #ÖzgürceHaykır #Türkiye ( http://www.ozgurcehaykir.com )

Basın Bültenidir.

Share