3D yazıcı ile spor otomobil yaptılar

3D yazıcılar yakın gelecekte tüketicilerin tüm alışkanlıklarını değiştirecek. Hayal ettiğiniz spor otomobili evinizde üretmek ister misiniz?3d-yazici-araba

Günümüzdeki tüketici alışkanlığı, ürünleri gidip seçmek saatlerce mağaza dolaşmak üzerine kurulu. Firmalar bu alışkanlıkları artırmak için mağaza dekorasyonlarına ve çalışan sayısına yatırımlarını artırıyor. Teknoloji yakın gelecekte satıcının ayağına giden alışveriş alışkanlığını değiştirecek. 3D yazıcılar, teknoloji şovu gibi dursa da yavaş yavaş, hayatımıza giriş yapıyor.

koenigsegg-spor-araba-3d-yazici

Son zamanlarda 3D yazıcıların yapabileceklerini gösteren yeni haberler ve videolar artmaya başladı. Evinizde, kendi dekorasyon eşyanızı, yemeğinizi hatta engelliyseniz yeni protezinizi yapabiliyorsunuz. Spor otomobilleriyle ünlü olan Koenigsegg firması, otomotiv sektörünü değiştirecek bir adım attı. Yeni otomobili, One:1’in bazı parçalarını 3D yazıcı sayesinde hazırlayan firma çıkan sonuçlardan oldukça memnun. Firma yöneticisi Christian Von Koenigsegg 3D yazıcıların, parça geliştirme ve tasarlama sürecini hızlandırdığını söylüyor. Üstelik, yedek parça sıkıntısı da bu teknolojiyle ortadan kalkıyor. Koenigsegg bundan sonraki tüm araçların 3D yazıcıları kullanacağını söyledi.

Kaynak:Mynet

Share