Bentley-Apple işbirliği!

Sadece Apple cihazlarla çekilen ve düzenlenen bir reklam kampanyasıyla tanıtılan Bentley Mulsanne, fiyatıyla akılları baştan alacak nitelikte.

VW grubuna bağlı olan, İngiliz lüks otomobil üreticisi Bentley, öncelikle Amerika pazarı için özel bir Mulsanne modeli üretmeye karar verdi. 500.000 dolar yani yaklaşık 1.1 milyon TL’lik fiyatıyla satışa sunulacak 6.7 litre twin turbo, 8 silindirli motor, 512 beygir güç üretecek aracı 100 kilometreye sadece 5.5 saniyede 100 kilometreye taşıyıp, 292 kilometre son sürate taşıyor. Aracın kokpiti masif ahşap ve bolca lüks deriden oluşuyor.ABS Plus, ESP, 8 yönlü otomatik klima, 8 ileri otomatik şanzıman, 10 havayastığı, adaptif hız kontrolü, adaptif süspansiyon kontrolü gibi teknolojinin her nimeti ile donanmış otomobilin, Apple severlere de hoş bir sürprizi var.
bentley-apple

Bentley Mulsanne Executive Edition’da, arkada iki iPad Air, bütünleşik klavyeler, iki koltuk arkası OLED ekran ve dev bir Apple monitör bulunuyor.

Daha da ilginç nokta ise Mulsanne’nin yakında gösterime girecek reklam filminin profesyonel kameralar yerine FiLMiC Pro app uygulamasıyla, sadece iPhone 5 kullanılarak çekilmiş olması.
Kaynak:Mynet

Share