Intel ve Fossil güçlerini birleştirdi!

Dünyanın en büyük spor giyim firmalarından Fossil ve teknoloji devi Intel, akıllı saat pazarında zirveye tırmanmak için güçlerini birleştirdi.
Intel, yaptığı resmi açıklamayla, akıllı saat üretimi için Amerikalı ünlü spor giyim ve aksesuar üreticisi Fossil ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Firmalardan alınan bilgiye göre, Intel ve Fossil ortaklığında geliştirilen saat, Tony Stark’ın oyuncaklı cihazlarından çok klasik tasarıma yakın olacak.

intel-fossil

Intel kanadı, işbirliğinden sonra çok iddialı açıklamalarda bulunmaktan kaçınmıyor. Intel’e göre, Fossil ile birlikte tasarlanan akıllı saatler, firmayı kolayca zirveye taşıyacak nitelikte. Intel’in açıklamasının gerçeği yansıtıp yansıtmadığını ise yalnızca zaman gösterebilir.

Intel, arkasına Fossil’in desteğini alsa da, şirketin işinin çok zor olduğunu söyleyebiliriz. LG, G Watch R’ı, yaratılmış en şık akıllı saat ibareleriyle lanse ediyor. Motorola’nın, şimdiden satış rekorları kırmış ve stoklarda bulunamayan bombası Moto 360, geliştirilmiş en rafine akıllı saat olarak kabul ediliyor.

Apple da, iWatch’un tasarımı için efsanevi moda tasarımcıları ile anlaşıyor. Yani Intel, işlemci pazarında olduğunun aksine zirvede hiç de yalnız sayılmaz.

Intel ve Fossil birlikteliğinin ürünü akıllı saatin, 2014 yılının Kasım veya Aralık ayında satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak:Mynet

Share