iPad 2 geliyor!

iPad 2 geliyor!

Henüz Türkiye’ye resmi kanallardan gelmemiş olan iPad’den sonra Apple, iPad 2 için kolları sıvadı. Üretimin Foxconn fabrikasında 100 gün içinde başlayacağı konuşuluyor.

iPad’in kullanıcılara sunulmasıyla birlikte tablet bilgisayar akımı başladı ve teknoloji sektörünün diğer önemli isimleri, iPad’e rakip olan ürünlerini bir bir pazara sunmaya başladı.

ipad 2 geliyor

ipad 2 geliyor

Henüz resmen Türkiye’ye gelmemiş olan ve dünyada yoğun ilgi gören iPad’den sonra şimdi de iPad 2 konuşulmaya başlandı. Apple’ın iPad’den sonra iPad 2 için çalışmalarına devam ettiği biliniyordu. TGDaily’de yayınlanan habere göre, Apple’ın iPhone, iPod ve iPad gibi ürünlerini ürettiği Foxconn fabrikasına Apple talimat göndermiş durumda ve iPad 2’nin en geç 100 gün içerisinde üretilmeye başlaması söz konusu…

iPadvari ürünlerini henüz pazara sunmayan firmalar iPad’deki eksikleri görüp yeni bir tablet bilgisayar geliştirmeye çalışırken, Apple’ın iPad 2’yi çok yakında kullanıcılara sunacak olması ise tablet bilgisayar pazarını bir hayli karıştıracağa benziyor.

iPAD 2 NASIL OLACAK

Henüz Apple’dan bu yönde resmi açıklama yapılmamış olsa da, şirkete yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre iPad 2, bir öncekine göre daha ince ve ufak bir yapıda olacak. iPad’in aksine görüntülü görüşmeyi de mümkün kılacak olan iPad 2, USB port ile birlikte kullanıcılara sunulacak.

Share