Isınan dizüstü pilleri için değişim başladı

Fujitsu ısınan dizüstü pilleri için değişim programı başlattı

Fujitsu, AMILO dizüstü bilgisayar modellerinde kullanılan bataryaları geri alacak.

Fujitsu Nisan 2007 ve Haziran 2009 tarihleri arasında pazara sunulmuş olan belirli AMILO dizüstü bilgisayar modelleri için bir pil değiştirme programı başlattığını duyurdu. Pil değişim programının yalnızca çok sınırlı olarak AMILO Pa2510, Pi2512 ve Pi2515 modelleri için geçerli olduğu bildirildi.

Isınan dizüstü pilleri için değişim başladı

Isınan dizüstü pilleri için değişim başladı

Bazı pillerin aşırı ısınması ve ilişkili yangın riski hakkında müşterilerden çok az sayıda bildirim gelmesine rağmen değişim programı başlatan Fujitsu, diğer AMILO, AMILO Pro ve LIFEBOOK dizüstü modelleri için herhangi bir sorun rapor edilmediğini duyurdu.

Fujitsu, pilden kaynaklanan özel bir durumla karşılaşan müşterilerine ücretsiz pil değiştirme programı sunarken, güvenlik önlemi olarak söz konusu dizüstü bilgisayar modellerinde müşterilerin yeni pil alana kadar mevcut pili çıkarmasını ve dizüstü bilgisayarlarını AC güç adaptörüyle çalıştırmasını tavsiye ediyor.
Pil değiştirme programı ve etkilenen modellerin nasıl tespit edileceği hakkında ayrıntılı bilgi ve ayrıca pilin nasıl çıkarılacağı konusunda kullanıcının adım adım izleyeceği yönergeler http://ts.fujitsu.com/amilo-p-batteryexchange web sitesinde yer alıyor.

Daha fazla bilgi isteyen müşteriler konuyla ilgili olarak 444 0 372 no’lu telefondan destek alabilirler. Türkiye haricindeki diğer ülkelere ait Fujitsu Destek Hattı numaralarına ise http://support.ts.fujitsu.com/content/servicedesk adresinden erişebilirler.

Share