Panasonic’ten lambasız projeksiyon

Panasonic, Digital Link bağlantısını destekleyen dünyanın ilk lambasız projeksiyonunu tanıttı.

Projeksiyonlarda lamba derdine son

Projeksiyonlarda lamba derdine son

Işık kaynağının 20,000 saatlik ömrü, kurulum esnekliği ve profesyonel özelliklerle dikkat çeken PT-RZ470/RZ370, güvenilir projektörler için yeni bir devir açıyor.

Geleneksel lambanın LED ve lazer diyotlarıyla değiştirildiği Panasonic’in tescilli teknolojisinde 3,000 lümenden fazla uzun ömürlü yüksek parlaklık sunuluyor. Lambasız modellerde iki seri bulunuyor: PT-RZ470 ve PT-RZ370. Bu seriler 1080p (1920 x 1080) ve WXGA (1,280 x 800) olmak üzere iki farklı çözünürlüğe sahip.

Dayanıklılık, yüksek görüntü kalitesi ve güvenilirlik


Eğitim kurumları, müzeler veya dijital panolar gibi profesyonel uygulamalar için tasarlanan PT-RZ470 ve RZ370, hala filtre temizleme kullanan geleneksel projektörlerin yerine yeni bir çözüm sunuyor. Yeni modeller yaklaşık 20,000 saatlik ışık kaynağı ömrüyle Panasonic’in üstün bakım güvenilirliğini yansıtıyor. Dayanıklılık ise 1-chip DLP™ görüntüleme cihazıyla destekleniyor. Projektörler, Panasonic’in optik mühendislik hassasiyeti ve soğutma verimliliği sayesinde uzun ömürlü parlaklık ve yüksek görüntü kalitesine sahip. RZ470 serisi ise mükemmel siyahlar ve detaylar için sunduğu 20,000:1 kontrast oranı ile çıtayı bir seviye daha yükseltiyor.

Geniş kullanım alanı

PT-RZ470 ve RZ370, sahip oldukları Panasonic’in öncü Gün Işığı Görüntüleme (Daylight View) teknolojisi sayesinde ortam ışığını algılayan bir sensör ile otomatik olarak çevredeki ışıklandırmaya uygun görüntü sunuyor. Bu teknoloji, geniş renk yelpazesi ve canlı renkleri sayesinde yüksek ışıklandırmalı ortamlarda daha iyi bir izleme deneyimi sunuyor. Her iki modelde ayrıca medikal eğitim uygulamalarında kullanılmak için** DICOM Simülasyon modu da bulunuyor. Özellikle eğitim uygulamalarında önemli rol oynayan toplam kullanım maliyetleri, uzun ömürlü ışık kaynağı, 2x zoom, üstün lens kaydırma aralığı ve kullanıcıların mevcut tavan askılarını değiştirmeden kurulum yapabilmeleri saysinde en aza indirgeniyor. PT-RZ470 seris, 360 derecelik kurulum ve portre modunda kullanımı da destekliyor. Üstelik tüm bu özellikleri karmaşık ayna düzeneklerine gerek duymadan sunan modellerle projektörlerin kullanım alanlarını genişletiyor.

PT-RZ470/RZ370, Nisan ayında Türkiye’de satışta olacak.

Share