Projeksiyon ve projeksiyon lambası

Projeksiyon cihazları bildiğiniz gibi oldukça maliyetli ekipmanlar. Mecbur kalınca ihtiyacınıza göre özelliklerde ve fiyatlarda projeksiyon cihazı satın alıyorsunuz. Projeksiyon cihazlarını genellikle Seminer salonları için oteller, okullar konferans salonları tercih ediyor. Bunun dışında evinde günlük kullanımda kullanan sinema tutkunları da azımsanmayacak kadar çok.

 

Özellikle sunumlarda ve konser gibi durumlarda insanları görsel olarak bilgilendirmek için kullanan kuruluşlar projeksiyon cihazlarını genellikle tam olarak özelliklerine hakim değiller. Standart ayarlarda kullanmaya ve fazla detaya girmeden çalıştırmaya gayret ediyorlar.

 

Projeksiyon cihazlarını özellikle Türkiye’de başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere neredeyse tüm ilçeler kullanıyor. Fakat en ufak bir arıza durumunda bu hassas ekipmanlar uzman bir servise gösterilmelidir. Bunun dışında kendiniz bazı kontroller yapabilirsiniz ancak özellikle projeksiyon lambası arızalarında elinizden servise götürmekten başka bir şey gelmeyebilir. Tessa Projeksiyon firması size bu konuda yılların deneyimi ve uygun fiyatları ile destek vermektedir. Projeksiyon lambası arızalarınızda aşağıdaki linkten firmaya ulaşabilirsiniz.

Tessa Projeksiyon 0 532 685 75 10 & 0 232 388 25 10

http://www.projeksiyonlambaservisi.com/

Share