Samsung Galaxy Tab Türkiye’de

Samsung Galaxy Tab Türkiye’de satışta…

Apple’ın iPad’i kullanıcılara sunmasıyla birlikte teknoloji sektörünün önde gelen isimleri de kendi tablet bilgisayarlarını bir bir satışa sunmaya başladı. iPad’in rakibi olan ve Samsung’un uzun zamandır merakla beklenen tablet bilgisayarı Galaxy Tab, nihayet Türkiye’de yarın satışa çıkıyor.

Turkcell kanalıyla kullanıcılara ulaşacak olan ve ses, kısa mesaj ve görüntülü görüşme özellikleri ile birlikte gelen Galaxy Tab, Android işletim sistemini kullanıyor. 190.1×120.45×11.98 mm ebatlarında olan ve görüntülü görüşme için 1.3 megapiksel dahili kameraya sahip olan Galaxy Tab, ayrıca arka yüzünde de 3.2 megapiksel kamera barındırıyor. 385 gram ağırlığında olan ve bir avuca rahatça sığabilen Galaxy Tab’ta 16 GB’lık dahili hafıza bulunuyor ve microSD yuvası sayesinde depolama alanı 32 GB’a yükseltilebiliyor.

Samsung Galaxy Tab Türkiye'de

Samsung Galaxy Tab Türkiye'de

GOOGLE MAPS İLE NAVİGASYON

Power SGX540 grafik yongasının yanında 1 GHz Cortex A8 işlemcisiyle dikkat çeken Galaxy Tab, tam şarjda 7 saat video izlemeye olanak veriyor. Navigasyon özelliği için Google Maps’tan faydalanan Galaxy Tab, hızlı internet bağlantısını da destekliyor. Bu sayede Galaxy Tab ile 7.2 Mbps (HSDPA) ve 5.76 Mbps (HSUPA) hızında internete girebilmek mümkün.

CEP TELEFONU OLARAK DA KULLANILABİLİYOR

SIM kartının takılmasıyla birlikte cep telefonu olarak da kullanılabilen Samsung’un tablet bilgisayarında görüşme yapabilmek için Bluetooth kulaklık veya kablolu kulaklık kullanılabiliyor. İstendiği taktirde sesi dışarıya alarak bu şekilde de görüşme yapabilmek mümkün.

İŞTE FİYATI

Turkcell aracılığıyla Türkiye’de kontratsız 1.699 TL’ye kullanıcılara sunulan Galaxy Tab, 24 aya kadar varan seçeneklerle kontratlı olarak da temin edilebiliyor.

“TABLET PİYASASINA YENİ BİR SOLUK KAZANDIRACAK”

Samsung Electronics Türkiye, Cep Telefonları Pazarlama Direktörü Atilla Algan, Galaxy Tab’in Türkiye pazarına girişiyle ilgili olarak şu sözleri dile getirdi: “Galaxy Tab, sunduğu gelişmiş özellikleri ile tablet piyasasına yeni bir soluk kazandıracak. Güçlü ve yenilikçi yapısıyla öne çıkacak Galaxy Tab’in Türkiye’deki varlığını, Turkcell ile kuvvetlendiriyor olmamızdan heyecan duyuyoruz”.

Share