Sony’den dünyanın en ince televizyonu!

CES 2015’te, Sony dünyanın en ince televizyonunu BRAVIA X9000C modelini tanıttı. Bu televizyon Apple’ın en son akıllı telefonu iPhone 6′dan bile daha ince.

Las Vegas’ta yapılan CES 2015 üretici firmaların teknoloji yarışına sahne olmaya devam ediyor. Birçok teknoloji üreticisi firma son teknoloji ürünlerini tanıtmaya devam ederken, son zamanlarda kötü günler geçiren Japon teknoloji şirketi Sony ise, dünyanın en ince televizyon serisi olarak isimlendirdiği X9000C modelini CES 2015′te görücüye çıkardı.

sony-bravia-X9000C

55 inç, 65 inç ve 75 inç ekran seçeneklerine sahip modeller ile gelen seride televizyonların en ince noktaları 4.9 mm olduğu bildirildi. Sony’nin yeni TV serisinin bu incelikle iPhone 6′yı bile geride bıraktı. iPhone 6, 6.9 kalınlığına sahip olduğu biliniyor.

Sony’nin kendi 4K Processor K1 işlemcilerine sahip olması ise diğer bir dikkat çeken özelliği.  Sony K1 işlemciler görüntü, kontrast ve renk alanında iyileştirmeler sunuyor. Sesli komutları destekleyen cihaz, çapraz platform oyunların oynanabilmesini ve Google ekosisteminde yer alan üçüncü parti uygulamaları çalıştırabiliyor olması diğer bir avantajı olarak görülüyor.

Share