TAG Heuer’den yeni akıllı saat: “Connected”

400 yıllık geçmişi bulunan İsviçreli Lüks Saat üreticisi TAG Heuer, rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Apple’ın akıllı saati Apple Watch’a karşı ciddi bir mücadele gerçekleştirecek

tag-heuer-connected

1860 yılında kurulan İsviçreli Lüks Saat Firması TAG Heuer tarafından tasarlanan ve Intel teknolojisiyle donatılan ve Android Wear işletim sistemli “TAG Heuer Connected” artık tanıtıldı.

Saat; Intel’in Giyilebilirler Teknoloji için sunduğu en yeni yongaseti olan Intel Z34XX Atom yongaseti ile çalışacak. Connected; bu yeni yongasetine sahip olan ilk ürün olmakla beraber gelecek ay görücüye çıkacak.

Fossil Q de bu yongasetini kullanacak bir diğer Akıllı Saat olacak. Ekranın çapı 46 mm boyutunda ve safir kristal ile kaplanmış. Saat göstergeleri ise 5’er dakikalık bölümlere ayrılmış.

Plastik kordon 6 renk seçeneğine sahip. Siyah kordon standart olarak verilirken diğer renkler ayrı olarak satılmakta. Saatin içerisinde 410 mAh batarya kullanılmış ve Firma; bu bataryanın 25 saatlik kullanım için yeterli olduğunu söyledi.

Eğer bu pahalı saatin 2 yıl içerisinde eskiyeceğini düşünüyorsanız panik yapmanıza gerek yok. Saatin 2 yıllık garanti süresinin sonunda Tag Heuer, saatinizi daha klasik bir mekanik saat ile takas etmenize imkân sağlıyor. Parası ve Lüks’ten hoşlananların bu saate mutlaka bakmasında fayda var.

Share