Yeni iPhone için geri sayım

Yeni iPhone için geri sayım

Kaybolup duran yeni iPhone’un sahneye çıkış tarihi belli oldu. İşte o tarih, o tarihte yaşanacaklar…

Apple’ın patronu Steve Jobs, her yıl düzenlenen ve Apple içinbüyük önem taşıyan Worldwide Developers Conference ‘a (WWDC) geçtiğimiz yıl sağlık sorunları nedeniyle katılamamıştı. Bu yıl Jobs’un sağlığı çok daha iyi ve bir yıllık aradan sonra WWDC’de yeniden boy gösterecek. 7 Haziran tarihinde kürsüye çıktığında ise, çok büyük bir ihtimalle elinde yeni nesil iPhone’u tutuyor olacak.

Yeni iPhone için geri sayım

Daha önce bir kez değil, tam iki kez kayıplara karışan ve her ortaya çıkışı ayrı olay yaratan iPhone’lar hakkında şimdiye kadar çok konuşuldu, çok şey söylendi. Eğer yeni iPhone ile ilgili her şeyi öğrendiğinize inanıyorsanız, tekrar düşünün. Çünkü Steve Jobs WWDC’de, herkesin basına sızan görüntülerden öğrendiklerinden daha fazlasını anlatacak.

Jobs’un yeni iPhone ile ilgili saklamayı başardığı sürprizler arasında özel anlaşmaların öne çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl Lala’yı satın alan Apple, iPhone üzerinden özel bir üyelik sistemi ile müzik dağıtımı yapmayı planlıyor. Bunun dışında Jobs’un özellikle geliştiricileri ilgilendiren yeni iPhone 4.0 API’lerini duyurması ve iPhone’un video konferans özelliklerinden bahsedeceği tahmin ediliyor.

Bilindiği gici daha önceki iPhone’larda en çok eleştirilen konu, görüntülü konuşma ve konferans seçeneklerinin olmamasıydı. Görünüşe göre Apple, yeni iPhone’u ile bu eleştirilere de son vermiş olacak. Son vereceği diğer eleştirileri ise, kısa süre sonra, bizzat Steve Jobs’un ağızından öğreneceğiz…

Share