Yeni tip bir klima üretildi

Klima, A enerji sınıfı klimalara göre yüzde 50 oranında enerji tasarrufu sağlıyor.

Arçelik’in yeni ürünü ”New Artcool Mirror Inverter Klima” A enerji sınıfı klimalara göre yüzde 50 oranında enerji tasarrufu sağlıyor.

Yeni tip bir klima üretildi

Yeni tip bir klima üretildi

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Arçelik’in, 13.500 Btu/h kapasiteye sahip kliması (125410 model) ”DC Inverter” teknolojisi sayesinde konvansiyonel klimalardan farklı olarak ortam sıcaklığını istenen seviyelere geldiğinde kompresör hızını ihtiyaca göre artırıp, azaltabiliyor. Gereksiz duruş kalkışlar olmadığından A enerji sınıfı klimalara göre yüzde 50’ye varan oranda enerji tasarrufu sağlanıyor.

Konvansiyonel klimalara göre daha kısa sürede ortamı istenen sıcaklığa getiren klima, geniş dış ortam sıcaklık aralıklarında çalışabilen özelliğiyle hem ısıtma hem de soğutmada kullanılabiliyor. Bu sayede -15 derece gibi düşük sıcaklıklarda bile ısıtma sağlıyor.19 dba’lık ses seviyesindeki klima, oldukça düşük ses seviyesinde çalışıyor.

Üretimlerinde kullanılan R-410A gazı sayesinde çevreye karşı duyarlı olan klima, antialerjik filtre, LCD uzaktan kumanda, akıllı çalışma sistemi, doğal rüzgar etkili homojen hava dağılımı, korozyona dayanıklı Gold FinTM kaplı dış ünite, Jet Cool ve Jet Heat özellikleri, uyku modu, sağlıklı nem alma fonksiyonu, yıkanabilir antibakteriyel filtre, 24 saat çoklu programlama gibi özelikleri bünyesinde bulunduruyor.

Klimanın ayrıca, elektrik kesintilerinden sonra otomatik çalışma, otomatik sıcaklık kontrolü, otomatik 4 yönlü hava yönlendirme ve sıcak kalkış modu gibi özellikleri de bulunuyor.

Share