Cartier Saat fiyatları

Saatler hem erkeklerin hem de kadınların en önemli aksesuarlarından biridir. Özel günlerde takım elbiselerin ya da abiye kıyafetlerin tamamlayıcısı olan bir aksesuardır. Tarzınızı ve şıklığını yansıtabilecek önemli bir parçadır. Özellikle erkekler saatlere kadınlardan daha çok önem vermektedir. Ünlü mücevher markası Cartier saat bu durumu netleştirmektedir. Özel tasarımları ve değerli taşlarıyla tarzınıza lüks bir ışıltı katmaktadır.

Cartier modanın başkenti olan Paris’te kurulmuştur. Marka sadece saat değil bileklik, yüzük ve kolye tasarımlarıyla da adını konuşturmaktadır. Ancak adını eşi ve benzeri bulunmayan saat modelleriyle daha çok duyurmaktadır. Kendi tarzınıza uyacak ve fark yaratacak saat modelleri bulunmaktadır. Günümüzde birçok ünlü isim gururla taşımaktadır. Markanın gösterişli modelleri her yerde kendini göstermektedir.

Bununla beraber dünyanın en pahalı saat markaları arasında yer almaktadır. Her bir tasarımda her bir taşta ayrı bir işlem bulunmaktadır. Pahalı olması insanlar için çok önemli değildir. Çünkü Cartier tüm ürünlerini oldukça kaliteli ve gösterişli bir şekilde hazırlamaktadır. Dünyaca ünlü insanların özel davetlerde mutlaka aksesuar olarak kullandığını fark etmek mümkündür.

Cartier Saat Modelleri

Eşi ve benzeri olmayan tasarımlarıyla dünya markası haline gelmiş Cartier saat modelleri gün geçtikçe dikkat çekici hale gelmektedir. 2010 ve 2011 yıllarında üretilen Cartier Large Ballon Blue Pave Diomand modeli sınırlı sayıdadır. 42 mm’lik 18 ayar beyaz altın ve iki çeşit elmastan oluşmaktadır. Kordonu elmastan yapılmıştır.

3 sayacı vardır ve 30 metreye kadar suya dayanıklı üretilmiştir. En çok tercih edilen bir diğer model ise Cartier Pasha 42 mm Diamond White Gold saattir. Yine 18 ayar beyaz altından oluşmuş bu saat tamamen parlak elmaslardan oluşmaktadır. Elmas kordonuyla markanın en sevilen ürünüdür. Pırlanta şeklinde gösterge kolları bulunmaktadır. Gösterge ve işaretlerin karanlıkta görünebilmesi için aydınlatma kullanılmıştır. İçerisinde kare bir hareye sahip gümüş kadranı bulunmaktadır.

Kendiliğinden kurmalı mekanizması vardır. Safir kristalden yapılan camı çizilmeye karşı korunaklıdır. Yine 30 metreye kadar suya dayanabilme özelliği bulunmaktadır. Markanın tüm saat modellerini ve fiyatlarını daha detaylı incelemek için https://www.entropia.club/tr/cartier/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Share