Nokia’dan bir PC daha

Nokia bilgisayar işini sevdi: Booklet 3G’den sonra ikinci Nokia bilgisayarı neler sunacak.

Nokia bir cep telefonu markası olmasına karşın, netbookların kazandığı yaygınlık ve 3G teknolojisinin başarısıyla birlikte bilgisayar piyasasına kayıtsız kalamamış ve ilk adımı Nokia Booklet 3G ile atmıştı.

Herkes Nokia’nın bilgisayar işinde başarılı olup olamayacağını tartışırken, Nokia da yeni Booklet 3G’nin gördüğü ilgi ve talep karşısında şaşırdı. Nokia şimdi yeni bir bilgisayar çıkartmayı planlıyor.

The Economic Daily News’in haberine göre Çin’deki fabrika Booklet 3G siparişlerini yetiştirebilmek için fazla mesai yapıyor. Nokia’nın yeni netbook tasarımı tamamlanıp onaylanırsa ancak 2010’un oldukça ilerleyen aylarında piyasada olabilir.

Nokia Booklet 3G, dahili 3G internet bağlantısı desteğine sahip, güçlü bir Intel Atom işlemci ve 12 saatlik müthiş bir pil ömrüyle donatılmış bir netbook. Üstüne üstlük Windows 7 kullanıyor! Nokia Booklet 3G’nin daha da fiyatını ve etkileyici detaylarını önceki haberimizde bulabilirsiniz.

Nokia’nın yeni modelinin Windows 7 mi kullanacağı, yoksa N900 ile çıkışını yapan yeni Maemo işletim sistemini mi kullanacağı henüz açıklanmadı.

Share