14. İTÜ Sektör Günleri 14. Aralık’ta

Türkiye’ninen aktif iş ve kariyer kulüplerinden olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü markalaşan organizasyonu Sektör Günleri’nde bu kez de Telekomünikasyon Sektörü’nü konu ediniyor.

itü sektör günleri

İTÜ sektör günleri 14Aralık'ta

Türkiye’nin en büyük öğrenci yönetici buluşması olan Sektör Günleri üniversite öğrencilerininileride çalışabilecekleri sektörler, firmalar ve departmanlar hakkında karar vermelerini sağlamakta, firma yöneticilerini ve öğrencileri bir araya getirmesiyle Türkiye’nin en büyük yönetici buluşması konumunda bulunmaktadır. nternet üzerinden kayıt alınan organizasyonda fuaye alanındaki şirket standlarından katılımcılar iş ve staj başvurusunda bulunabilecek, şirket yetkilileri ile birebir görüşme fırsatını yakalayabilecekler. 14 Aralık Çarşamba günü, saat 09:30′da İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Muhammed Şahin’in açılış konuşması ile başlayacak organizasyona, telekomünikasyon sektörünün lider firmaları Turkcell, Huawei, Avea ve Turksat’tan üst düzey yöneticilerin oturumları ile devam edilecek.

Katılımcı Firmalar ve Konuşmacılar : Turkcell – Mert Başar – Kurumsal Pazarlama Bölüm Yöneticisi Huawei – Kamil Şahin – Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi Direktörü & Bilgin Demir – Huawei Orta Asya & Kafkaslar Cihaz Yönetimi Pazarlama Direktörü Avea – Ebru Kanatlı – Kurumsal Pazarlama Direktörü Turksat – Nejat Döğer – Uydu Hizmetleri Kurumsal Çözümler Direktörü İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü, 14. İTÜ Sektör Günleri “Telekomünikasyon Sektörü” ile tüm bölümlerden ve üniversitelerden öğrencileri 14 Aralık’ta İTÜ Maçka İşletme Fakültesi’nde ağırlayacak, ve oturumların hepsine katılanlara katılım belgesi verilecek. Öğrencilere iş ve kariyer dünyasının kapısını aralayan en profesyonel organizasyon İTÜ Sektör Günleri’ne katılım için www.emk.itu.edu.tr adresinden ücretsiz olarak kayıt yaptırılabiliyor.

Share