2017 Webrazzi Konferanslarının Tarihleri Belli Oldu

İnternet girişimleri, sosyal medya, dijital pazarlama ve mobil konularına odaklı en popüler Türkçe teknoloji blogu Webrazzi, her yıl düzenlediği konferanslara ara vermeden bu yıl da devam ediyor. Webrazzi Konferansları bu yıl Webrazzi Developer ve Webrazzi İnovasyon gibi 2 yeni programlara ile katılımcıları karşılayacak.

Teknoloji ve internet dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden ve analizler yapan teknoloji blogu Webrazzi düzenlediği konferanslarla günün ve geleceğin internet ve teknoloji konularını 2017 yılında 7 başlık altında ele alıyor. 15 Şubat’ta Webrazzi E-Ticaret ile başlayacak konferans programı 6 Aralık 2017’de Webrazi Fintech ile sona erecek. Bu yılın sürprizi ise Webrazzi Developer ve Webrazzi İnovasyon. Developer ile tüm yönleriyle yazılım ele alınırken, İnovasyon’da drone, yapay zeka, akıllı otomobil gibi geleceğin teknolojileri konuşulacak.

şeyin konuşulacağı Webrazzi Developer, 2017 yılının yeni konferansları olacak.

 

1 yılı kapsayan Webrazzi konferanslarına katılmak isteyenler aşağıdaki takvimi inceleyebilir:

 

  • Webrazzi E-Ticaret 2017, 15 Şubat Çarşamba
  • Webrazzi Dijital 2017, 8 Mart Çarşamba
  • Webrazzi Mobil 2017, 12 Nisan Çarşamba
  • Webrazzi İnovasyon 2017, 10 Mayıs Çarşamba
  • Webrazzi Summit 2017, 18 Ekim Çarşamba
  • Webrazzi Developer 2017, 15 Kasım Çarşamba
  • Webrazzi Fintech 2017, 6 Aralık Çarşamba

 

Webrazzi’nin 2017 yılı boyunca gerçekleşecek tüm konferanslarına katılım için Webrazzi VIP kolaylığı sağlanıyor. Teknoloji ve internet severler vip.webrazzi.com üzerinden VIP Pass satın alarak 7 konferansa da katılım yapabiliyor. VIP Pass’ta 1, 2 ya da 3 kişilik alımlarda ve 4 ve daha üzeri alımlarda indirimli fiyat avantajı bulunuyor.

 

Webrazzi’nin tüm konferanslarının içerikleri ise şu şekilde olacak:

 

Webrazzi E-Ticaret 2017: E-ticaret sektörünün tedarik süreçleri, mobil ticaret, dikey e-ticaret, 2. el pazarında yer alan oyuncular, yatırımlar ve optimizasyon.


Webrazzi Dijital 2017:
Pazarlamanın dijital hali, ajans dünyasından son haberler, ilgi çeken kampanyalar, online reklamcılık ve sosyal medyanın son trendleri.


Webrazzi Mobil 2017:
Mobil uygulamalar, mobil ödeme çözümleri, mobil yayıncılık, mobil pazarlama faaliyetleri ve mobil dönüşümle ilgili her şey.

 

Webrazzi İnovasyon 2017: ‘Augmented Reality’ yani Artırılmış Gerçeklik, ‘Virtual Reality’ yani Sanal Gerçeklik, ‘Artificial Intelligence’ yani Yapay Zeka, ‘Internet of Things’ yani Nesnelerin İnterneti, ‘Drone’ yani insansız hava araçları, Blockchain, akıllı otomobiller, büyük veri, gelişen teknoloji ile tıp dünyasındaki değişimler ve akıllı şehirler.

 

Webrazzi Summit 2017: Türkiye ve yakın coğrafyanın en etkili internet konferansı Webrazzi Summit’de her yıl olduğu gibi internet-teknoloji dünyasının gündemi belirlenecek.

 

Webrazzi Developer 2017: Web ve mobil platformlarda yazılım, yazılım metodolojileri, programlama dilleri ve kütüphaneler, bulut çözümleri ve yazılım testi gibi yazılıma dair her şey.

 

Webrazzi Fintech 2017: Öne çıkan Fintech uygulamaları, sektördeki son trendler, Türkiye’deki kanunsal kısıtlamalar ve detaylar, Fintech yatırımları ve Fintech’e dair birçok konu sektör liderleriyle birlikte ele alınacak.

 

Kaynak: Kurumsalhaberler.com

Share