• Home »
  • Güncel »
  • Akıllı Telefon İçin Taşınabilir Şarj Cihazı Nasıl Seçilir?

Akıllı Telefon İçin Taşınabilir Şarj Cihazı Nasıl Seçilir?

İnsanların yaşantısına giren akıllı telefonlar, sadece telefon olarak değil ayriyeten kendisiyle birlikte birçok aksesuarlarıyla birlikte girdi. Bunlardan biri de şarj cihazları oldu. İnsanlar, çantalarında ya da ceplerinde taşıdıkları şarj cihazlarıyla birlikte her yerde şarj sorunlarını gidermek adına telefonlarını şarj etmeye başladı. Fakat bazı yerlerde prize takmak sorun olacağı gibi, bazı yerlerde ise prizleri bulmak güç oluyordu. Hatta dışarıda priz aramak bile ayrı bir problemken bunu giderebileceğiniz Powerbank bir diğer tabiriyle taşınabilir şarj cihazı üretildi.

taks-powertube-2200mah-sari-tasinabilir-sarj-cihaz

Günlük yaşantıyla uygun bir cihaz olarak üretilen bu cihazlar, evinizde ek şarj olarak kullanabileceğiniz cihazlardır. Şarj sorununa en pratik çözüm olarak gelen Powerbank ile beraber siz de telefon cihazlarınızın dışarıda şarjı bittiğinde “yarı yolda kaldım” düşüncesinde olmayın. Bataryanızı şarj edecek olan bu cihazlarla birlikte artık her yere rahatlıkla gidebilirsiniz.

Powerbank’lerin En Önemi Özelliği Nedir?

İyi bir Powerbank alınması adına bakmanız gerekecek olan en iyi özelliklerden biri mAh değerleridir. Yüksek mAh değerlere sahip olan taşınabilir şarj cihazı tercih edilmesi gereken şarj cihazlarınız olmalıdır. Bu değerler sayesinde bataryanızı birden fazla kaç %100 oluncaya kadar şarj edilebilir konumda kullanabilirsiniz.

Batarya denilince akla gelen mAh değer, Miliamper / saat açılımına sahip bir terimdir. Saatte kaç mili amper depolama gücü olduğunu ve bununla birlikte cihaza ne kadarını aktarabileceğini gösteren değerdir.

iphone-6-vs-galaxy-s6

 

Kablolu şarj cihazları taşımak yerine artık siz de keyifle taşıyabileceğiniz Powerbank adı verilen taşınabilir şarj cihazları için alışverişlerinizi http://www.bizdeuygun.com/Ttec-Taks-Powertube-2BB106-2200mAh-Tasinabilir-Sarj-Cihazi_366428.html adresinden yapabilir ve en uygun fiyatlarda bu adresten yararlanabilirsiniz.

Share