Anneler Günü Hediyeleri Nereden Alınır?

Anna Jarvis’in, çok sevdiği annesini anmak için düzenlediği özel bir gün, öyle büyük yankı uyandırdı ki onun sayesinde yıllardır, annemizi sevindirmek için fırsat veren, Anneler Günü’nü kutluyoruz. Tabi ki ona özel hissettirecek, güzel hediyeler almak için sebep aramaya gerek yok. Sadece, bu gibi özel zamanlar, tüm toplumda aynı heyecanı yarattığından onlarla bu muhteşem duygulara ortak olmak, çok daha keyifli hissettiriyor. Ayrıca yalnızca hediye değil, kutlama da bugünün en tatlı parçası ve neden gerektiriyor. Bu zamana dek pek çok kez Anneler Günü kutladınız belki ancak bu yıl, bodo farkıyla benzersiz geçecek! Ayrıca annelerin sanki züccaciye ürününden başka bir hiç bir hediyeye ilgisi olmazmış gibi dikte edilmesinden de sıkıldığınıza eminiz. Onlara bodo ile diledikleri alanda gerçek heyecanlar yaşayacakları olağan dışı deneyim hediyelerini verin! bodo Anneler Günü Hediyeleri deneyim sürprizleri , kısıtlanmış hediye algısını kıran tarzı, çok sevilen içeriği, hayatın akışına ayak uyduran hizmet kalitesi sayesinde sizi şaşırtacak.

 

Anneler Günü için tavsiyeler

Tüm düzeninizi yerle bir eden, kararsızlıktan resmen çaresiz hissettiğiniz, ona nakit verip kendi hediyesini seçmesini istediğiniz noktalara dahi gelebildiğiniz hediyelik alışverişi zamanlarına veda edebilirsiniz. bodo.com; ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Tekno’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Sanat’’, ‘’Tatil’’, ‘’Yemek Workshop’ları’’ gibi harikulade kategorilerde yer verdiği deneyim hediyelerini online mağazasında sergiliyor. Öyle ki bodo’yu keşfettikten sonra daha ilk dakikalardan birinde kararınıza yakın hissedersiniz. Çünkü burada kestirilebilir beklenti, zevk ve ilgi alanlarına yönelik deneyim sürprizleri var. Şayet bir istisna olur da birkaçı arasında tercih yapmakta zorlanırsanız diğer mağazaların yaptığı gibi tek ücrete tek hediye kuralı yok! Daha doğrusu hem sürpriz olsun hem beğenisine uysun, beklentinizi destekleyen harika bir sistem var! 1 ile 5 arası seçtiğiniz deneyimler, arzunuza göre hazırlanan kutuda hediye kartları olarak yerini alır. En yüksek fiyatlı deneyimi ödeyerek annenize tüm seçenekleri sunma şansı elde edersiniz.

 

Anneler Günü verilecek en güzel hediyeler

Eğer o gün annenizi görme şansınız olacaksa vermeniz gereken ilk armağan, kocaman bir sarılma olmalı. Ona sıkı sıkı sarıldıktan sonra bodo dan aldığınız benzersiz hediyeleri vermeye hazır olursunuz! ‘’İki Kişi için Ormanda At Gezisi’’: doğanın eşsiz ritmine ayak uydurması gereken bu huzur verici geziye bayılacak. ‘’360 Manzaralı Akşam Yemeği’’: romantik İstanbul akşamında, büyüleyici manzaralara şahit olacak. ‘’Asya Yakasında Anti Stres Masajı’’: anneler, masaj terapisini keşfettikten sonra her zaman gelmek isteyecekler. ‘’Antigravity Pilates Kursu’’: hangi yaşta olursa olsun, insanı zinde tutan, mutlu eden sağlık katan spor türlerinden. ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’: ona edeceğiniz içten teşekküre çok yakışacak sürprizlerden. Deneyin, bodo ile dünyası renklensin!

Share