Bidolubaski.com: Kartvizit Modelinizi Sektörünüze Göre Seçin

2014 yılında kurulan ve kaliteli baskı ürünlerine internetten sipariş vererek en uygun fiyatlarla sahip olabilmenizi sağlayan Bidolubaski.com, müşterilerinin ürün sipariş ve satış sonrası süreçlerine de destek oluyor.

BDB-SUB16-001-brosur-baski

Bidolubaski.com; başta reklam ajansları, grafikerler ve diğer matbaalar olmak üzere, küçük ve orta ölçekli firmalar ve  yurt içindeki tüm işletmelere internetten matbaa hizmetlerini satın alma imkanı sunuyor.

Bidolubaski.com satış ekibi kartvizit modeli seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda şunları söylüyor;

Kartvizit, iş ilişkileri kurmak için kurulan zincirin en önemli ikinci halkasıdır. İlk halkayı, kartvizitini uzatan ellerin sahibi olarak siz oluşturuyor olacaksınız. Üçüncü halkada ise, işleriniz kendini gösteriyor olacaktır.

İkinci halkada yer alan kartvizitin kalitesi, sizi anlatan en önemli detaydır. Bu kaliteyi oluşturan detaylar ise, baskı ve tasarımdır. Tasarımın sizi ve şirketinizi yansıtması ne kadar önemliyse, kartvizit modelinin sizi yansıtması da o kadar önemlidir. Detaylar, güzellikleri getirir. Siz, detaylara ne kadar önem verirseniz, o kadar çok kazanırsınız. İmajınız, duruşunuz ve yaptığınız işler hakkında detaylar sayesinde ip uçları verirsiniz. Bu ip uçları da size, iş dünyasında yeni fırsatlar açar.

Bidolubaski.com istediğiniz kartvizit modelini en kaliteli şekilde baskı haline getirir. Tasarımını sizin oluşturduğunuz kartvizitin modelini de, size en uygun olan şekilde seçin ve gerisini bize bırakın. Dilerseniz, online yardım merkezinden destek alarak, tasarımınızı ve sektörünüzü en iyi temsil edecek kartvizit modelini seçmek için sorular sorabilirsiniz.

Siz, yaptığınız tasarımın, hangi baskıda daha iyi görüneceğini bilemiyor olabilirsiniz. Hangi kartvizit modelinin bunu daha iyi yansıtacağını ya da firmanızın sektörüne uyup uymayacağını da bilmiyor olabilirsiniz. Bu durumda sitemizin online desteğinden yardım isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra, mail atarak da sorularınızı yöneltebilirsiniz.

İşinize uygun kartvizit modelleri, kartvizitin işlevselliğini ikiye katlar. Doğru model ve doğru tasarım, sizi daha iyi yansıtır. Bu yüzden seçimler konusunda titiz ve özenli davranmanızda fayda var. Bidolubaski.com sitesinden sipariş etmek istediğiniz her ürün için bizden bilgi ve destek alıp ona göre tercihlerinizi belirleyebilirsiniz.

Sektörünüze uygun renkleri, kesimleri, kartvizitinizde kullanabilir ve sübliminal bir bağlantı ile akılda kalabilirsiniz. Kartvizitinizin kesimi, baskısı ile bunu destekleyebilir ve kendi alanınızda bir adım öne çıkabilirsiniz.

Özel tasarım hizmeti sunmayan Bidolubaskı sunduğu hazır şablonlarla kullanıcıların ürün tasarımlarını hazırlamalarına yardımcı oluyor. Boş olan şablonları PSD (Adobe Photoshop), ai (Adobe Illustrator) VEPDF (Adobe Portable Document) formatlarından birini tercih ederek indirebilir ve ilgili programları kullanarak tasarımlarınızı rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. Boş kartvizit şablonu, el ilanı şablonu, amerikan servis şablonu, broşür şablonu, ıslak mendil şablonu, masa takvimi şablonu, küp bloknot şablonu, antetli kağıt şablonu bunlardan birkaçı…

Bidolubaski.com sitesinden alışveriş yapmak oldukça güvenli. Ödeme işlemleri Global Sign 256 bit şifreleme sistemi ile korunuyor. Ayrıca peşin fiyatına 6 taksit imkanı ve ücretsiz kargo avantajı bulunuyor.

Bidolubaski.com detaylara en az sizin kadar önem veriyor ve en yüksek kalitede hizmet veriyor. Vakit kaybetmeden, standart kartvizit şablonlarını incelemek için ve seçiminizi baskı haline getirmek için Bidolubaski.com adresiniz ziyaret edebilirsiniz.

Share