En Güzel Doğal Taş Bileklik Modelleri

Takı, kadınların vazgeçilmezi. Kadınların son yıllarda tercih ettiği takılar arasında ilk sırayı doğal taş bileklik modelleri almaya başladı. Doğal taşların etkisine inanan kadınlar bu bileklikleri takarak stresten uzaklaşmayı tercih ediyor. Sadece kadınlar arasında değil erkekler arasında da taş bileklik kullanımı gittikçe yaygınlaşıyor. Doğal taşlardan özel olarak tasarlanan bu bilekliklerin birçok yönden insan sağlığına olumlu etkisi olduğuna inanılıyor.

dogaltas-bileklik

Hangi Doğal Taşlar Tercih Ediliyor?

Doğal taş bileklik modelleri farklı taşlar kullanılarak hazırlanıyor. Taşların doğal olması ve insan sağlığı açısından olumlu etkileri bu bilekliklere olan ilginin artmasına neden oluyor. En çok tercih edilenler ise lava taşı, ay taşı, varisit, akik, lapis, mat oniks taşı ve hematit gibi taşlardan elde edilen bileklik modelleri oluyor. Bileklik modellerinde Fatma ana eli, bakır obje, altın dümen, taç gibi küçük detaylar da kullanılıyor.

Her yaştan ve her kesimden insanın kullandığı taş bileklikler klasik bir kıyafetle kombin edilebileceği gibi spor kıyafetlerle de kombinlenebilir. Yararlı olduğuna inanılan bu taşları kullananlar deneyimleriyle de bunu yaşadıklarını belirterek taş bileklik kullanmayı tercih ediyor. Özel olarak taş bileklik tasarlayan takı tasarımcıları, doğal taşa ilginin sadece Türkiye’de değil dünyada da arttığını belirtiyorlar. Doğal taşlardan hazırlanmış en güzel taş bileklik modelleri için http://bisaat.com/dogal-tas-bileklik sayfayı ziyaret edebilir, beğendiğiniz bilekliğe sipariş vererek sahip olabilirsiniz.

Share