En ucuz İphone 5C fiyatı seçenekleri

Apple’ın hesaplı modelleri arasında yer alan İphone 5c, plastik özelliklerde bir kasa modeli bulunmakta ve performans olarak 5S ile hemen hemen aynı özelliklerde yer almaktadır. Polikarbonat gövdesi ile rengârenk seçimler yapabilme imkânı gençleri çekebilecek özellikleri arasında yer almaktadır. Beyaz, mavi, pembe, sarı, yeşil renkleri ile cıvıl cıvıl tasarımları bulunmasının yanında İphone 5C fiyatı, 5S modeline göre biraz daha ekonomik olmaktadır. A6 işlemcisi çift çekirdekli olmaktadır. İos 7 işletim sistemine sahip olan cihaz, 1,3 Ghz işlemci hızı ile önemli bir performans sunmaktadır.

iphone-5c

1GB Ram özelliğinin yanında 16 GB dâhili bellediği de daha ekonomik olan İphone modelini tercih edilir hale getirmektedir. 4 inç ekran özelliklerinde 640*1136 pixel ekran çözünürlüğü de bulunmaktadır. Led backlit IPS LCD kapasitif dokunmatik ekran özelliklerinin yanında kamera özellikleri de oldukça başarılı olmaktadır. 8 mp arka ve 1,2 mp ön kamera ile de fotoğraf çekimi açısından da yüksek performans sunulmaktadır. Bu özelliklere bakıldığında İphone 5C fiyatı çok ucuz olması beklenmese de 5S modeline göre daha ekonomik olabileceği söylenebilir.

1510 mAh pil kapasitesine sahip olan cihaz, 9 mm kalınlığında olmakta ve 132 gram ağırlığında kullanıma sunulmaktadır. Bu alanda ekonomik fiyat araştırmaları yapmak için http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/apple-iphone/5c-16gb-p148952883/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Fiyat, ödeme koşulları ve ürün özelliklerini inceleyerek çok daha avantajlı alışverişler yapabilirisniz.

 

Share