Erkek Ceket

Erkekler için havalı ve duruşunu tamamlayan kıyafetlerden birisi erkek ceketi modelleridir. Erkeğin tarzını ve vücudu ortaya çıkaran şey aslında doğru kullanılan bir ceket diyebiliriz.

Erkek Ceket Modelleri

Erkek ceket modellerini temel olarak iki başlığa ayırabiliriz. Bunlar spor ceketler ve blazer ceketlerdir. Kumaş ceketleri anmaya gerek bile duymuyoruz.

Spor Ceketler

Kot veya kanvas pantolon ya da tişörtlerle en iyi uyum sağlayan spor ceketlerdir. Spor ceket tabi ki spor ayakkabılar ile kullanılmalıdır.

Spor ceket modelleri genellikle yandan veya koldan çizgili olan önü fermuarlı ceketlerdir. Erkek ceket seçenekleri içinde çok tercih edilen ve kullanışlı olan bir modeldir.

Blazer Ceketler

Günlük kullanıma uygun olan blazer ceketler, doğru kombin ile iş kıyafeti veya özel günler için bile kullanılabilir. Çoklu kullanım alanına sahip olması ile en çok tercih edilen erkek ceket çeşididir diyebiliriz.

Blazer ceketler, kesim itibariyle kumaş ceketlere benzeyen ancak slimfit olan ceketlerdir. Genellikle tek ya da iki düğmelidirler. Erkek ceket modelleri için https://shop.ltbjeans.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Share