Etnik Desen Modasına Karşı Düz Erkek T-Shirt

Yaz aylarının enerjisi ve hareketliliğine vurgu yapan etnik desen modası bu yaz da festivallerin, sahil partilerinin, tatil gezilerinin favorisi. Buna  karşılık muhalif bir kesimin modayla hiç ilgilenmeyerek yine kendi tarzlarında erkek tişört, gömlek, pantolon vs. giyeceği de malum. Araştırmalarımıza göre O yaka düz renk t-shirtler her zaman prim yapıyor! Seçtiğimiz ürünü meraklıları için inceliyoruerkek-tshirtz.

 

O Yaka Basic T-Shirt Değerlendirmesi

Bisiklet yaka, sade, pamuk-lycra erkek tişört günlük kullanım için ideal. Fakat pek çok kişi için O yaka t-shirt özel bir stil, hatta üniformadır. Bazılarının ise gece gündüz hiç üzerinden çıkarmadığını düşündüğümüz modelin çok rahat olduğuna şüphe yok. Seçilen beyaz, siyah, mavi, lacivert, sarı ve bordo renkler yeterince farklı alternatifler yaratmak ya da her gün için farklı bir renk giymek için doğru seçilmiş. Kahve veya bej tonu da eklenseydi iyi olurdu.

Kumaşının %95 pamuk olması bu modelin kesinlikle sağlıklı olduğunu da gösterir. XXL bedene kadar 5 farklı ölçüdeki ürünün fiyatı, neredeyse erkek fanilasından ucuz. İlgilenenler detaylara  http://www.zemingiyim.com/erkek-tisort linkinden ulaşabilir. Erkek ve kadın giyim ihtiyaçları için her şey mevcut!

Share