Fazla Yağları Eritme

Normalden fazla kiloya sahip olanların en büyük şikayetlerinde biri ne kadar spor yaparlarsa yapsınlar, veya hangi diyetleri uygularlarsa uygulasınlar bir türlü kilo veremeyişleri. Elbette ki bu tip bir sorunun altında yatan gerçek sebepler araştırılmalı. Eğer fiziksel bir sağlık sorunu yoksa o halde ekstra olarak kullanılabilecek yağ yakıcı ürünler, problemin giderilmesine yardımcı olabilir.

fit-vucut

Ancak özellikle son yıllarda piyasada hızla türeyen, kilo verdirdiğini öne süren birçok hap ve besin takviyesi mevcut. Oysa insan sağlığını tehdit eden bu tür kimyasallar çok iyi araştırılmalı ve ne gibi işlevlerinin olduğu öğrenilmeli.

Yağlarınız Kasa Dönüşsün

Diğer birçok yağ yakıcı ürünün aksine L-carnitine gibi yağları kasa dönüştüren amino asitler; profesyonel anlamda sporla uğraşanlar tarafından da besin takviyesi olarak kullanılıyor. Vücuttaki fazla yağlardan enerji elde etmek için tüm vücutta üretilen bu madde eğer daha az salgılanıyorsa, ek olarak dışarıdan almanın hiçbir sakıncası yok.

Üstelik yağ yakıcı özelliğinin yanı sıra kalp krizi, böbrek yetmezliği, hipertiroidizm gibi hastalıklar için de etkili bir yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanan bu tür bir ek gıda, gün içerisinde daha enerjik ve iyi olmayı da vaat ediyor.

İster Tablet İster Ampul

Bahsi geçen yağ yakıcı ürünler piyasada farklı şekillerde bulunabiliyor. İster ampul, ister tablet, ister şurup şeklinde alınabilecek bu tür takviyelerin fiyatları da markaya ve satış mağazasına göre değişebiliyor. http://www.gnc.com.tr/l-karnitin web adresinde her tür yağ yakıcı l-carnitin ürün ile fiyatları rahatlıkla bulunabilir.

Share