İç Çamaşırı Nasıl Seçilmelidir?

Günlük hayatımızda sürekli kıyafet değiştirirken aslında en önemlisi iç giysimizdir. Ama daha çok içimizdeki değil dışımızdaki giysilerimize değer veririz. Bu konuda haklı olsak ta iç çamaşır seçimi düşündüğümüzden daha önemlidir. Çünkü iç çamaşırı konusunda yanlış tercihler yapmak bazı sıkıntılı durumlar doğurabilir. Sağlığımızın bozulmaması için iç çamaşırı seçimlerimizi pamuklu ürünlerden tercih etmeliyiz.

Sentetik ve ipek olan kumaşlardan dikilen iç çamaşırları daha cazip ve güzel görünebilir ama sağlık yönünden sakıncalı durumlara sebep olabilirler. Buna rağmen sentetik bir iç çamaşırı giymeniz gerekiyorsa bile hiç olmazsa ağ kısmı pamuklu olmalıdır. Pamuklu olmayan iç çamaşırlarını sadece özel gün ve gecelerinizde tercih edebilirsiniz. Çamaşırınız tam bedeninize göre olmalıdır. Sarkmış veya sıkı bir iç çamaşırı cildinizi tahriş edebilir. Onun için tam bedeninize uygun çamaşır seçmelisiniz.

İç Çamaşırı Modelleri

İç çamaşırlarında birçok model ve renk seçeneği bulunuyor. Renk renk,  desen, desen birçok model bulabilirsiniz. Çok renkli tercihler yapmamak daha faydalı olacaktır. Çünkü kullanılan boya cildinizi tahriş edebilir. Her zevk ve isteğe göre modelleri https://www.dagi.com.tr/kadin-ic-giyim-modelleri Sayfasında bulabilirsiniz.

Share