La Roche-Posay Markasının Ürün Portföyü Nedir?

Cilt sağlığı ve bu sağlığın devamlılığını sağlamak için cilde ihtiyacı olan maddeleri uygulamak ve cildi korumak gerekir. Ayrıca, makyaj yapmayı seven kadınların makyaj ürünlerini seçerken titiz davranması ve cilde zarar vermeyen ürünlerden kullanması cilt sağlığı açısından önem arz eder. Cilt sağlığı ve makyaj ürünleri konusunda dünya çapında bir marka olan La Roche-Posay 40 yılı aşkın bir süredir bu alanda önemli çalışmalara imza atıyor. Kadrosunda bulunan uzman dermatologlarla ürünlerini geliştiren La Roche-Posay, cilt bakım ve makyaj ürünleri ile dünyanın sayılı markalarından.

la-roche-posay

LA Roche-Posay Ürünlerini İçerikleri Nelerdir?

Ürünlerin formülünde kesinlikle paraben ve benzeri zararlı ve alerjik maddeler bulunmuyor. Hassas ciltler konusunda uzmanlaşmış olan La Roche-Posay, güneş kremlerini, vücut ve yüz kremlerini bu anlayışla üretiyor. Ürünlerinde selenyum bakımından zengin olan termal su kullanıyor. Portföyünde kuru, yağlı ve hassas ciltler için, her cilt yapısının özelliğine göre, ayrı ayrı ürünler bulunuyor. Özel durumlar için de ürünleri var: cilt kızarıklıklarına karşı, yaşlanmanın etkilerine karşı, tahriş olmuş ciltler için. Nemlendirici kremlerden vücut sütlerine, yoğunlaştırıcı kremlerden şampuanlara kadar geniş bir ürün portföyü kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda.

LA Roche-Posay Ürünleri Nereden Alınır?

La Roche-Posay ürünlerine http://www.dermodermo.com.tr/LaRoche-Posay internet sitesi üzerinden ulaşılabilir. Site üzerinden bütün ürünleri detaylı incelemek mümkün. Güvenli alışveriş yapılabilen sitede kapıda ödeme olanağı da var. Sitede yer alan kampanyalar ve indirimler ürünlere ulaşmayı kolaylaştırıyor. Ayrıca telefonla sipariş vermek isteyenler için telefon numarası da bulunan sitede 99 TL ve üzeri bedellerde kargo ücretsiz.

Share