Note 4

Note 4, meşhur Note serisinin dördüncü jenerasyon üyesi. Note, phablet çılgınlığını başlatan seri olarak biliniyor. İlk üyesi piyasaya çıktığında herkes “kim konuşacak bu kadar büyük ekranlarla” demişse de, günümüzde neredeyse giriş seviyesi modeller bile ilk Note modelinin ekran boyutunu kullanıyor. Bu başarılı ve değişik seri, bugüne kadar hiçbir modeli ile hayal kırıklığı yaşatmadı. Note 4 ile de etkilemeyi sürdürüyor. Note 4, 153x78x8 mm ebatlarında ve 176 gram ağırlığında. Telefonun ekranı 5.7 inç, yani oldukça büyük. Ekranın çözünürlüğü 1440×2560 piksel, PPI değeri ise 515. Ayrıca Super AMOLED teknolojisini kullanıyor. Şöyle söyleyelim, görüp görebileceğiniz en etkileyici görüntüleri oluşturmayı başarıyor. Ciddi anlamda kaliteli ve başarılı bir ekranı var Note 4 modelinin, insanı etkilemeyi başarıyor.

samsung-note-4

Note 4, donanım olarak Exynos Octa 7 çipset, sekiz çekirdekli 1.9 Ghz ARM Vortex A57 + ARM Cortex A53 işlemci, ARM Mali T760 grafik işlemcisi ve 3 GB RAM kullanıyor. Bunlar cidden üstün donanımlar ve mükemmel bir performans sağlıyorlar. Telefon hiçbir uygulamada zorlanmıyor ve hep üst düzey bir hız sağlıyor.

Note 4, arka tarafında 16 MP büyüklüğünde bir kamera kullanıyor. Optik imaj sabitleyici özelliği olan kamera, soluk kesici kalitede resimler ve videolar çekiyor. Bataryası 3.220 mAh olan telefon, şarja koyulmadan rahatlıkla 2 gün boyunca kullanılabiliyor. Bu etkileyici ve üstün cihazı http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/samsung/galaxy-note-4-p203982383/ adresinde inceleyip hemen satın alabilirsiniz.

Share