Rengarenk Hediyelik Meyve Sepetleri

İlginç renk ve tatlarda olan meyvelerin son derece görkemli hazırlanışı. Meyve sepetleri özel dizaynı ile herkesin göz zevkine uyan özel tasarımlar. Yılbaşı, doğum günleri, özel davetlerde sevdiklerinize güzel sürpriz yapma zamanı. Sevdiğiniz meyvelerin güzel motiflerle hazırlanması ve saksı içinde sunulması.

meyve-sepeti

Meyve Sepetleriyle Farklı Tasarımlar

Çileklerin, elmaların, ananas ya da muz aklınıza gelebilecek tüm meyveleri ilginç modellerde göreceğiniz meyve sepetleri oldukça avantajlı fiyatlarıyla. Taze meyvelerden oluşan ve modern dizaynı ile sevdiklerinizi sevindirecek güzel çeşitler. Hasır sepetler ya da seramik saksılarda farklı sunumlarda. Beğendiğiniz meyvelerden oluşan ilginç karışımlar.

Karışık lezzetlerden seçebileceğiniz gibi sade modelleri de bulacağınız tek adres. Çiçek görünümü, değişik motiflerin birleşiminin hepsi meyve sepetlerinde. Sevdiklerinize verebileceğiniz en sağlıklı bir hediye. http://www.fruitflowers.com.tr/kategori/meyve-sepeti-cicekleri istediğiniz boy ve ebatlarda bulacağınız sepetlerin içinde hoş dizaynları bulabilirsiniz. Farklı tatlar ve güzel dekoratif sepetler eşliğinde hazırlanır. Siparişiniz hemen yola çıkar. Farklı hediye seçenekleri arayanlara özel tasarımlar. Bütçenize uygun fiyatların hepsi kampanyalarıyla sizleri bekliyor.

Share