Samsung Note3 Neo Fiyatları

Üstün performansının yanında mükemmel performansı ile de göz dolduran bir akıllı cihaz modeli olan Samsung Note 3 Neo kullanıcılarının beğenisini kazanmış telefon modelleri arasında yer almaktadır. 4 çekirdekli Exynos 5260 işlemci türü bulunan cihazın işlemci hızı ise 1,3 GHz olmaktadır. 2 GB RAM özelliği ve 16 GB dâhili belleği ile performansını üst düzeylerde sunan cihaz, Android yazılımı ile sunulmaktadır.

samsung-note3-neo

5,5 inç ekran boyutu ile Amoled dokunmatik özelliklere sahip olan model içerisinde 720*1280 pixel ekran çözünürlüğü de bulunmaktadır. Arka kamera özelliği 8 mp olmakta ve 2 mp ön kamera özelliği ile de selfie tutkunlarına öz çekim imkânı sunulmaktadır. 3100 mAh pil kapasitesine sahip olan Samsung Note 3 Neo 1080 dakika konuşma süresi vat etmektedir. 8,6 mm kalınlığı ve 162 gram ağılığı ile oldukça zarif bir telefon olan model, S pen kullanımı ile de her detayı yakalama imkânı vermektedir. Her alanı not defteri gibi kullanabilir ve aldığınız notları ya da işaretlediğiniz resimleri istediğiniz alanda anında paylaşabilirsiniz. Kamera alanında video çekimleri açısından da oldukça kaliteli video kayıtlar yapabilme imkânı vermektedir.

En uygun aralıklarda Samsung telefon modelleri arasında seçimler yapabilmek için http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/samsung-galaxy/note-3-neo-p163948117/ adresi üzerinden araştırmalar yapmanız yeterli olabilecektir. Kayıtlı firmaların sunduğu teklifleri görebilir ve site site dolaşarak en uygun fiyat aramak yerine aynı ekran üzerinde filtreleme özelliklerini kullanarak ürünleri değerlendirebilirsiniz.

 

Share