Şık Şort Etekler

Hem bir eteğin şıklığını hem de bir şortun rahatlığını arıyorsanız şort etek modelleri tam da size göre olabilir. Dilerseniz bir rock müzisyeni asiliğinde, dilerseniz bir bürokrat sadeliğinde, dilerseniz de çiçekli böcekli cicili bicili şort etekler ile siz de adımınızı attığınız her sokağa ışık saçmaya başlayabilirsiniz.

Yaz kış fark etmeden şort etekler ile kendinizi göstermeniz mümkün. Her ne kadar soğuk kış aylarında şort etek giymek kulağa pek mantıklı gelmiyor gibi olsa da, doğru kombinlediğiniz takdirde hem soğuktan korunmanız hem de zarafet saçmanız hiç de zor değil. Örneğin kalın çorap üstüne kot şort etek, üzerine deri ceket ve sevdiğiniz bir botunuzla hem sıcacık hissedip hem de tüm dikkatleri üzerinize çekmeniz mümkün.

Siz Özelsiniz

Herkes kendini güzel bulmayabilir, boyunuz ya da kilonuz istediğiniz gibi olmayabilir. Bunlar sizin şık olmanıza engel değil ki… Biraz sporla forma girebilirsiniz, doğru makyajla yüzünüzün güzelliğini ortaya çıkarabilirsiniz. En güzel şort etek kombiniyle de tamamladınız mı? Artık kıskananlar çatlasın. Siz de https://www.tiffanytomato.com.tr/sort-etek adresinden en güzel şort etek modellerine ulaşabilirsiniz.

 

Share