Spirulina Mucizevi Besin Maddesi

Yeryüzünde içerdiği yüksek değerli bileşenleri ve mucizevi faydaları olan eşsiz bazı besin maddeleri vardır. Mavi yeşil mikroalglerden oluşan bir yosun türü Spirulina doğada eşi olmayan çok faydalı bir besin maddesidir. Birleşmiş Milletler ve Dünya Tarım Örgütleri tarafından hem çocuklar hem yetişkinler için çok yararlı bir besin kaynağı olduğu belirtiliyor. Bu ilgi çekici su bitkisi Amerika ve Afrika’daki bazı göllerde doğal yetişiyor ve birçok faydasının olduğu anlaşıldığı andan itibaren insanlarca tüketiliyor. Günümüzde dünyanın farklı noktalarında sera tipi bir üretimle yetiştiriliyor ve birçok ülkede tüketimi gerçekleştirilmek üzere kullanıcılara sunuluyor.

spirulina

Spirulina İçerdiği Maddeler

 

Doğadaki en zengin biyolojik değerde bitkisel proteine sahip olan besin kaynağıdır. Aynı zamanda doğadaki en zengin organik demir oranına sahip olup yüksek miktarda B-12 vitamini içerir. B-1, B-5 ve B-6 vitaminlerinin yanı sıra çinko, bakır ve magnezyum gibi minerallere sahiptir. Ayrıca bünyesinde aminoasitlerden methionine ve çok etkili bir antioksidan olan beta-karoten barındırır.

 

Spirulina Faydaları ve Kullanımı

 

Spirulinanın birçok faydası bulunuyor. Özellikle mide hastalıklarının tedavisine katkısı oluyor. İçerdiği zengin vitamin ve mineraller metabolizmayı güçlendirerek birçok hastalığa karşı bağışıklık kazandırıyor. Kırmızı ve beyaz kan hücrelerinin üretimini teşvik ediyor.

 

1-3 adet 500 mg Spirulina kapsülünün beslenme desteği olarak her yemekten yarım saat önce su ile alınması tavsiye ediliyor.

 

Mucizevi faydaları olan Spirulina 500mg kapsül ürününü http://www.gnc.com.tr/SPIRULINA-500-MG_4396.html URL adresinden satın alabilirsiniz.

Share