Tofaş Panjur Ürünleri

Tofaş marka araba modelleri için üretilmiştir. Fileli dikdörtgen modeller mevcuttur. T şeklindeki panjurun orta kısmında araba logosu yer almaktadır. Tofaş panjur modelleri beyaz, kırmızı, kahverengi ve siyah renklerde mevcuttur. Birçok ürün boyama için de uygundur. Tofaş 3 ayaklı kepenkler plastiğe uygun olarak astarlanır ve boyanır. Dışarıdan görünen kısım boyanır, genellikle iç kısımda boya bulunmaz. T-gölgeler, sırtlarla daha zarif görünebilir. Bu logoları tek tek sipariş verebilir veya perdeye takmak için sipariş oluşturabilirsiniz.

Tofaş Panjur Amblem

Kepenkler genellikle 2 pencere veya tek pencereden oluşur. 2 pencereli modellerde Tofaş panjur çıtası orta bölümde yer alır ve amblem bunun üstüne konumlanır. Karbon kaplama Tofaş panjurlarda ise amblem orta bölümde değil, kenarda bulunur. Tamamen enjeksiyon ürünü olan modeller ise monoblok biçimde gönderilir. Sürüş sırasında titreme yapmaz. Kilitleme klipsleri ile ön açık oturum dibine kadar girerek sıkıca yerleşir.

Hareket halinde herhangi halde çıkma yapmaz. Soğuktan ve sıcaktan etkilenmeyecek halde üretilmiştir ve darbelere karşı dayanıklıdır. Tofaş panjur fiyatları için https://www.sanayiden.com/tofas-panjur-seti-armali-komple-kutulu-panjur-slx-93  adresine göz atabilirsiniz.

 

 

Share