Win Otomasyon 2013 Fuarı başlıyor!

Avrasya Bölgesinde üretim sanayiinin en büyük etkinliği olan WIN fuarları sektördeki
gelişmelere ışık tutmaya devam ediyor.

Otomasyon Fuarı başlıyor

Otomasyon Fuarı başlıyor

İmalat endüstrisinin en köklü ve gelenekselleşmiş fuarı olan WIN Fuarları bu yıldan itibaren WIN Automation ve WIN Metal Working isimleri ile katılımcıları ve ziyaretçileri ağırlayacaktır.

Geçtiğimiz yıllarda WIN Faz 2 adı altında Endüstriyel Otomasyon, Elektrik -Elektronik, Hidrolik & Pnömatik ve İç Lojistik sektörlerini bir araya getiren fuar, bu sene WIN Automation olarak 21-24 Mart 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenleniyor.
Makine işleme, Makine İmalatı, Kaynak Teknolojileri ve Yüzey İşleme teknolojilerini bir çatı altında  toplayan WIN Metal Working Fazı ise 06-09 Haziran 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar  ve Kongre Merkezinde sektörün son gelişmelerini ziyaretçilere sunacaktır.

WIN fuarıyla eş zamanlı olarak düzenlenen “Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi” günümüzün sofistike ve birbirine rakip olan teknolojilerini tartışmak için mükemmel bir platform  sağlıyor. Avrasya’nın en önemli ekonomik forumu olarak iş adamlarını, bilim adamlarını, akademisyenleri, politikacıları, gazetecileri bir araya getiriyor ve fikir alış verişinde bulunmaları için imkan sunuyor.

Son yıllarda endüstri dünyasında daha da önem kazanan “Yenilenebilir Enerji” bu yıl WIN Automation 2013 fuarında Özel Alan olarak Electrotech bölümünde bulunacaktır. Materials Handling fuarı ISDER ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek ve İç Lojistik için büyük önem taşıyan Forklift ve diğer ürün gruplarıyla WIN fuarında yoğun ilgi görecektir.

Bu yıl “parts2clean” işbirliğinde organize edilecek “Yüzey Temizleme Özel Sunumu” da  fuarda ilgi çekecek bölümler arasında yer alacaktır. Türkiye’deki dinamik endüstriyel gelişim birçok farklı ürünün modern tesis ve makinelerde üretimine olanak sağlamaktadır. Bu nedenle temizlik büyük bir önem kazanmaktadır. Düzenlecek olan bu platformda ziyaretçiler ve katılımcılar karşılıklı bilgi alışverişinde bulunabilir, iş bağlantıları kurabilir ve sektörün en son gelişmelerini bir çatı altında takip edebilirler.

WIN Fuarları bu yıl da Uluslararası Satın Alma Heyetleri ve Anadolu Heyetleri programları  ile sektörde katma değer yaratmaya devam edecektir.

WIN fuarları yeni pazarlar arayan şirketler için, üst düzey uluslararası katılımcı ve ziyaretçisiyle eşsiz fırsatlar sunmaya devam ediyor. Fuar özellikle komşu ülkelerden davet edilen satın almacıları uluslararası ve ulusal katılımcıları bir araya getiriyor.

2012 yılında WIN Automation Fazı 42 farklı ülkeden gelen 1744 katılımcı firma, 30.754m2 net alanda 83 ülkeden fuarı ziyaret eden 75.699 sektör profesyoneline ürünlerini sunmafırsatı yakalamıştır.

WIN Metal Working Fazı ise 2012 yılında 33 ülkeden 927 firma ile 63 ülkeden 43.817 ziyaretçiyi bir araya getirmeyi başarmıştır.

Detaylı Bilgi: www.win-fair.com

Share