Multipaynet-Ön ödemeli sistemle güvenli alışveriş

Ön ödemeli sistemle güvenli alışveriş

Ön ödemeli sistemle güvenli alışveriş

İnternet üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerde para transferi kısmını müşteri ve firmalar için güvenli hale getiren Multipaynet adında ki sistem, internet kullanıcısına güvenli alışveriş için farklı seçenekler sunuyor.

Multinet pos terminalleri üzerinden alınacak pin kodları sayesinde artık internet üzerinden alışveriş yapılabilecek. Herhangi bir üyelik işlemi gerektirmeyen bu sistemde kişi Multinet poslarından bir pin kodu satın alarak, pin koduna karşılık gelen bütçe doğrultusunda Multipaynet üyesi e-ticaret sitelerinden alışveriş yapabiliyor. Bunun için, yaptığı alışverişin onay aşamasında yalnızca satın almış olduğu pin kodunu girmesi gerekiyor.

Multipaynet sistemindeki bir başka alışveriş yönteminde ise kullanıcılar www.multipaynet.com adresine üyelik başvurusunda bulunarak bir sanal hesap oluşturabiliyor. Bu sanal hesaplarına para yükleyerek online alışverişlerde banka hesap bilgilerini ya da kredi kartı bilgilerini paylaşmadan Multipaynet sanal hesabı aracılığıyla alışveriş yapıyor.

Kişiler dilerse online alışverişlerde pin kodunun yanı sıra Multinet Kartlarını da kullanabiliyor. Bu yöntemi tercih ettikleri takdirde kullandıkları bilgisayara bağlı bir akıllı kart okuyucusunun bulunması gerekiyor. Böylece, kart kullanıcıları bakiyeleri doğrultusunda üye iş yerlerinden online alışveriş yapabiliyor.

Multipaynet ile, hem müşterinin hem de firmanın ticari sahadaki güvenliğinin sağlanması planlanıyor. Online alışveriş için kullanılabilecek e-ticaret sitelerinin ise Multipaynet’e üye olması gerekiyor. İnternet kullanıcılarının güvenlik ile ilgili soru işaretleri nedeniyle her zaman tercih etmedikleri bu e-ticaret sitelerine Multipaynet ile satışlarını arttırabilme ve de ödemelerini çok daha düşük işlem ücretleriyle alabilme imkanı veriliyor.

İnternet kullanıcıları çok yakında, Multinet poslarından satın aldıkları pin kodları, Multipaynet sanal hesapları ya da Multinet Kartları ile çok daha güvenli, hızlı ve kolay bir yöntemle alışveriş yapabilir hale gelecek.

Share