Facebook Messenger’da sesli mesaj dönemi başlıyor

Facebook, sesli mesajlaşmayı bir adım ileri taşımak istiyor. Kısa bir süre sonra sesli mesajları metne dönüştürebilen özelliğini kullanıma sunacak olan Facebook’un projesi herkeste heyecan yarattı.

facebook-messenger-sesli-mesaj-ozelligi-1

Gelişen teknoloji ile ses komutlarını mesaj olarak göndermek son zamanlarda oldukça yaygın bir mesajlaşma yöntemi haline geldi. Google’ın bir süredir kullanıcılarına sunduğu bu hizmet şimdi ise Facebook’un kendi mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger’daki yerini alacak.

Bu teknolojiyi bir adım ileri götürmek isteyen Facebook, Facebook Messenger’da kullanıcıların sesli mesajlarını aynı zamanda yazıya çevirebilecek.

Facebook çalışanı David Marcus tarafından duyurulan bu özellik şimdilerde test aşamasında ve çok yakında yayınlanarak hizmete sokulacak. Facebook Messenger özelliği olarak kullanılacak olan uygulamanın ise ne zaman hizmete sunulacağı tam olarak bilinmiyor.

İlk versiyonunun kullanıma girmesi ve gelen kullanıcı yorumlarına göre zaman içinde gelişmesi beklenen özelliği biz de çok merak ediyoruz.
facebook-messenger-sesli-mesaj-ozelligi

Share