Facebook Tabanlı Partner Bulma Uygulaması

En Eğlenceli Facebook Tabanlı Partner Bulma Uygulaması AklindaKimVar.com Açıldı!
14 Şubat öncesi son şans: Facebook arkadaşları arasından beğendiklerinizi seçmeye izin veren, ve yalnız onlar da sizi seçerse iki tarafı da bilgilendiren AklindaKimVar.com, ilk beş günün ardından 1500 kullanıcıya ulaştı.

 

Aklında kim var uygulaması yayında

Aklında kim var uygulaması yayında

Amerika’yı sallayan Facebook tabanlı partner bulma uygulaması BangWithFriends.com’a Türklerin “terbiyeli” cevabı AklindaKimVar.com , günde yaklaşık 1000 “seçim” arasından 10 çifti buluşturuyor.
Beğendiğiniz Arkadaşlarınızı Seçin, Onlar da Sizi Seçerse Bilgilendirelim!
AklindaKimVar.com’un çalışma prensibi çok basit. Siteye Facebook ile Bağlan butonu ile giriş yapıldıktan sonra, Facebook arkadaşlarınız ekranınızda sıralanıyor. Arkadaşlarınızdan beğendiklerinizi “Seç” butonu ile seçiyorsunuz ve “Aklınızda” olduğunu belirtiyorsunuz.
Beğendiğiniz insan da siteye girip sizi seçerse, [email protected]’dan alınan bir maille iki taraf da bilgilendiriliyor. Beğendiğiniz kişi sizi seçmezse tabi ki bilgileriniz sadece sizde kalıyor ve kesinlikle paylaşılmıyor.
İlk 5 günde 1500 üye
Açıldığı andan itibaren sosyal medyada ilgiyle karşılanan AklindaKimVar.com, kimi kullanıcılar tarafından Amerikan BangWithFriends uygulamasına Türkiye’nin “terbiyeli” ve “usturuplu” cevabı olarak nitelenirken, kimileri tarafından “14 Şubat Öncesi Çözümü” olarak görüldü.
İlk beş gününde 1500 kullanıcıya ulaşan sitede, kullanıcılar ortalamada 4 kullanıcıyı seçiyorlar. Kurucuları dahi şaşırtan bir rakama göre ise kullanıcıların %64’ünü kadınlar oluşturuyor. Karşılıklı birbirini seçen 100 kullanıcı ise “Artık Hayırlısı” mailini aldı.
Aynı Dertten Muzdarip Kurucular Boğaziçi’nden
Birine açılmanın en risksiz yolu olma mottosuyla yola çıkan sitenin kurucuları sitelerinin “Hakkımızda” kısmında dürüstçe aynı dertlerden muzdarip olduklarını ifade ediyorlar. Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi üç arkadaş tarafından bir haftasonunda hayata geçirilen proje, aynı üniversitede de ilgi görmeye devam ediyor.

 

Share