Facebook’ta eski sevgili gizlenebilecek!

Facebook’un resmi blogundan yapılan açıklamaya göre, yeni bir araçla artık sitede eski sevgililer tercihe göre gizlenebilecek.
facebook

Facebook’ta, şimdiye kadar sevgilinizden ayrıldığınızda yalnızca onu arkadaşlıktan çıkarabiliyor ya da engelleyebiliyordunuz. Ancak yeni özellikle birlikte bu durum değişecek.

Yeni aracın üç ana bileşeni bulunuyor. Eski sevgilinizi Facebook’ta ne kadar görebileceğinizi ayarlayabiliyorsunuz. Diğerinde ise, eski sevgilinizin sizi Facebook’ta ne kadar görebileceğini ayarlıyorsunuz. Sonuncusunda ise diğer arkadaşlarınızın eski sevgilinizle birlikte olduğunuz eski içerikleri ne kadar görebileceklerini ayarlıyorsunuz.

Facebook, bu yeni özelliğin insanların ayrılık evresini daha kolay atlatmasında yardımcı olacağını düşünüyor.

Şu an itibariyle mobil kullanıcılar için ABD’de yayınlanan özelliğin önümüzdeki günlerde diğer kullanıcılar için de yayınlanması bekleniyor.

KENDİNİ 1 SAATTE İMHA EDEN MESAJ ÖZELLİĞİ GELİYOR

Öte yandan, Facebook, anlık mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger’a kendini imha eden mesajlar gönderebilme özelliği eklemeye hazırlanıyor. Facebook Messenger’a Snapchat’in kaybolan mesaj özelliğini eklemeye hazırlanan Facebook, yeni özelliğin testlerine Fransa’da başladı.

Facebook Mesenger üzerinden mesajların bir süre sonra yok olmasını sağlayan özellikle kullanıcıların gönderdikleri mesajlar, gönderildikten 1 saat sonra kendini imha edecek.

Share