Fotoğraf da paylaştıracak

Sosyal ağ devi, en büyük eksiklerinden ikisini giderdi, yenilikler resmen duyuruldu.

Milyonlarca kişinin üyesi olduğu ve anlık sözlü paylaşımlar yapılan Twitter’a Twitpic tarzı yeni bir fotoğraf paylaşma servisi gelebilir.

Fotoğraf da paylaştıracak

Fotoğraf da paylaştıracak

İlk önce TechCruch’ta yayınlanan bu haber, ardından AllThingsD.com tarafından da doğrulandı. Bugün Kaliforniya’da gerçekleşecek olan D9 konferansında da Twitter CEO’su Dick Costolo’nun konu hakkında konuşması bekleniyor.

Twitter tarafından daha entegre bir sistem istenirken, bu servisin Twitter’ın yeni aldığı alan adlardından twimg.com üzerinden sağlanacağı da söylenenler arasında.

Twitter, birkaç hafta içinde kullanıma sunulacak fotoğraf paylaşım hizmetini resmen duyurdu. Bu sayede bir fotoğraf yükleyip ‘Tweet’lerinize direkt olarak eklemek mümkün hale geliyor.,

Aynı özelliğin Twitter’ın resmi mobil uygulamasında da sunulacağı açıklanan detaylar arasında. Twitter, resimleri depolamak için ise ünlü fotoğraf paylaşım sitsi Photobucket ile anlaşmış. Bir başka önemli yenilik ise bu yenilikle beraber duyurulan ‘tamamen yenilenmiş’ bir arama özelliği. Yeni arama özelliği, size moda konularda yaptığınız aramalarla ilgili daha iyi sonuçlar verirken, arama sonuçlarının yanlarında fotoğraf ve videolar da gösteriliyor.

Share