Fransa’nın Yıldızı StarOfService Türkiye’de!

StarOfService Türkiye pazarına yeni giren ve internet üzerinden kişisel hizmet sektöründe devrim yaratmaya kararlı Fransız bir startup. Bu devrimi yaratmak üzere şu an Türkiye’de kayıtlı 70.000’e yakın hizmet veren profesyoneli, aracı olmadan direkt olarak müşterileri ile iletişime geçiriyor.

sos

Daha önce Fransa’da gösterdiği başarı sayesinde kendileri gibi startup firmalarına yardım ve destek veren TheFamily’den ilk çekirdek yatırımı alan şirket, şimdi de Almanya’dan Point Nine Capitals’in yatırım desteğini arkasına alıyor. StarOfService bu yatırımla uluslararası pazarlara yayılma kararı aldı ve Türkiye ile aynı zamanda dünya çapında Almanya, İngiltere, Meksika, Rusya gibi 80 ülkenin pazarına hızlı bir giriş yaptı.

Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Lucas Lambertini, StarOfService’in içinde bulunduğu pazarın bir çok insanın tahmin ettiğinden daha büyük olduğunu belirtiyor. Bu alanda henüz hiç bir şirketin uluslararası pazarlara yayılmadığını belirten Lambertini, amaçlarının bunu başaran ilk şirket olmak olduğunu ve global hizmet sağlayıcılığı alanında dünya lideri olma hayallerini paylaşan doğru yatırımcıları buldukları için
çok şanslı olduklarının altını çiziyor.

Şirketin kurucularından Toni Paignant ise StarOfService’i diğer rakiplerinden ayıran en önemli özelliğin müşterilerine sundukları hizmet alanlarının sayısının fazlalığı olduğunu ve amaçlarının ise StarOfService’i “online hizmet sektörünün Amazon’u” yapmak olduğunu belirtiyor.

StarOfService nedir, kimler tarafından geliştirilmiştir?

StarOfService, kişisel projeleriniz için aradığınız birçok hizmete tek bir noktadan hızlıca ve evinizin rahatlığında ulaşmanızı sağlıyor.

Örneğin özel bir gününüz için fotoğrafçı bulmanız gerekiyor. StarOfService üzerinden kriterlerinizi girerek, bulunduğunuz yere en yakın fotoğraçılık hizmeti veren kişileri bulup, size gelen teklifler arasından sizin için en uygun profesyoneli seçip zamandan kazanabiliyorsunuz. Bu örnek tamirci, çilingir, özel kurs, kuaför… gibi bir çok hizmet alanı için çoğaltılabilir.

2013 Kasım ayında Lucas Lambertini, Toni Paignant ve Maël Leclair tarafından kurulan StarOfService, kurulduğu günden bu yana büyük bir hızla gelişerek, şu anda 150,000 den pazla profesyonel ile
yılda €150 milyondan fazla gelir oluşturmuş durumda.

Sitenin en popüler hizmet kategorileri arasında ise kuaför, tesisatçılık, iç boyama, şan dersleri, taşımacılık ve oda kiralama geliyor. Siz de ister yıllardır hizmet veriyor, ister yeni kurulmuş olun, kendi işletmenizi, tamamen ücretsiz olarak site üzerindeki profilinizden müşterilerle buluşturabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için şirketin Türkçe sayfası; http://www.starofservice.web.tr

Share