Google Drive için ücretsiz 2 GB ek alan!

Google Drive, en çok kullanılan bulut depolama hizmeti. Herkes için 15 GB alan sunan Google Drive, Güvenli İnternet Günü için kullanıcılarına bir jest yapmak istedi. Google, hesabını güvenlik kontrolünden geçiren herkese ek 2 GB alan daha veriyor.

google-drive

Ekstra 2 GB alan nasıl edinilecek?

Hâlihazırda daha fazla alan için para ödemiş kimseler de bulunuyor. Google Drive, bulut depolama hizmetiyle çok öne çıkıyor ve çoğu kullanıcı bu hizmeti çok kullanışlı buluyor.

Geçtiğimiz sene de fazladan 2 GB alan veren Google, bu jesti bu sene de yaparak bunu bir gelenek haline getirdi. 2 GB fazladan Google Drive alanı almak isteyenlerin tek yapması gereken, Google hesaplarını güvenlik taramasından geçirmek.

Eğer geçtiğimiz sene güvenlik taramasını yapıp 2 GB ek alanı aldıysanız da üzülmeyin, bu seneki taramayı yapıp 2 GB daha kazanabilirsiniz. Yani daha önce bundan faydalanmış olanlar bu sefer faydalanamaz diye bir durum da yok, toplamda 19 GB alana sahip olabilirsiniz.

Güvenlik kontrolünü gayet basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Telefon numaranızı, Google hesabınızla oturum açtığınız bilgisayarları ve hesap bilgilerinize erişebilen uygulamaları görüp kontrol ettikten sonra, 2 GB ek alan otomatik olarak Drive hizmetinize ekleniyor.

Share