Güvenilir Minecraft Sunucu Kurma Hizmeti

Güvenilir Minecraft Sunucu Kurma Hizmeti

Minecraft Sunucu Kurma Konusunda Oyun sektöründe önemli bir yere sahip olan Server Kurma Bilişim Hizmetleri hakkında konuşacağız bugün. Türkiye’nin ilk game hosting firması olması, serverkurma.com’un önemini anlamamız için yeterli diyebiliriz. Sektördeki tüm gelişmeleri ilk bilen, yenilikleri Türkiye’de ilk defa uygulayan bir firmadan bahsediyoruz. Yaklaşık 13 yıldır da bu başarısını sürdürüyor. Minecraft sunucu kurma, vds satin al, fiziksel sunucu kiralama, rust sunucu kiralama, web hosting kiralama hizmeti gibi birçok alanda da hizmet veriyor. Serverkurma.com teknik altyapısı ve nitelikli ekibi ile Türkiye’de oyun sektörünün baş aktörü olarak yoluna devam etmektedir.

Teknolojinin anbean geliştiği bir dönemde yaşıyoruz. Bu nedenle altyapısı tamamen teknoloji ile bağlantılı olan bir firma olabilmek oldukça zor. Server Kurma Bilişim Hizmetleri kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren bir firmadır. Teknik altyapısı ve kadrosunun yanı sıra bakış açısını da sektöre göre geliştirmekte ve güncellenmektedir. Altyapısına ve kadrosuna yaptığı yatırımlar sayesinde sadece Türkiye’de değil dünya genelinde de birçok ülkede müşterileri bulunmakta ve bu ülkelere kesintisiz hizmet sağlamaktadır.

Türkiye’de game hosting denilince akla gelen ilk firma olabilmek, bu sektörde güvenilir bir yere sahip olmak çok önemli. Server Kurma Bilişim Hizmetleri’nin sunduğu onlarca hizmeti tek yazıda anlatmamız mümkün değil. Bu yazımızda Minecraft sunucu kurma, vds satin al, fiziksel sunucu kiralama hizmetleri hakkında sizlere detaylar vereceğiz ancak serverkurma.com adresinden dilediğiniz hizmeti detaylı inceleyebilirsiniz. Günümüzde popüler olan ve en fazla oyuncuya sahip olan tüm oyunların hosting hizmetini serverkurma.com’dan alabilirsiniz.

Server Kurma Bilişim Hizmetleri, sektörde DDoS Koruması’na sahip olan nadir firmalardan biridir. DDoS koruması yurt içi ya da yurt dışı kaynaklı siber saldırılara karşı serverlarınızı korumaktadır.

Minecraft Sunucu Kurma

Minecraft sunucu kurma sayesinde arkadaşlarınız ile beraber oyun oynayacağınız bir serverınız olabilir. Ayrıca oyun içerisinde de sizin serverınıza bağlanmak isteyen olursa onları da kabul edebilirsiniz. Minecraft server haritasını kendiniz seçip ayarların tamamını manuel değiştirebilirsiniz. Yönetimin tamamen size ait olduğu bir server ile oyunun keyfini çıkarın! Mincraft server kurma oldukça kolay, dilediğiniz an serverınızı kurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken serverkurma.com ile iletişime geçip minecraft sunucu kurma hizmetini satın almak! Diğer detayları serverkurma.com sizin için halledecektir.

serverkurma.com VDS Satin Al Hizmeti

serverkurma.com’un game hosting hizmetlerindeki kalitesini VDS sunucu kiralama hizmetinde de göreceksiniz. VDS satin al hizmeti ile hem Türkiye hem de Avrupa lokasyonu seçebilirsiniz. Kuruluma hazır vds sunucu kiralama size sundukları ise;

  • Tamamen Özel Kurulum
  • Tercihinize Göre İşletim Sistemi
  • %99,99 UP Time
  • Root/Administrator Erişimi
  • Sadece Size Ait RAM & CPU

Ayrıca DDoS koruması ile de serverlarınızı siber saldırılardan da koruyabileceksiniz. Piyasadaki en kaliteli vds satin al hizmetini avantajlı fiyatlarla sadece serverkurma.com’dan alacağınıza emin olabilirsiniz.

Dedicated Server Kiralama

Performansı ile hayran bırakan bir server! Hayal değil, üstelik tek tık uzağınızda! Fiziksel sunucu kiralama hizmetine, hızlı kurulum ve güncel işletim sistemleri ile sahip olup server yönetiminize kısa sürede başlayabilirsiniz. serverkurma.com’un teknik desteği de her zaman yanınızda olacak.

Yerinde durmayan bir sektör, yenilikçi bakış açısı ister. Bu başarılı olmanın değişmeyen bir kuralıdır. Aynı zamanda emek verdiğiniz işe sizin kadar değer verecek kişi ve firmalar ile çalışmak, değerinizi artırıp sizi yükseltecektir. Profesyonel ekibi ve güçlü altyapısı ile 13 yıldır kesintisiz hizmet veren Server Kurma Bilişim Hizmetleri size de değer katmak için sizi bekliyor!

Share