Neredekal Mobil İle Tatili Cebinizden Çıkarın!

Neredekal Mobil İle Tatili Cebinizden Çıkarın!

Neredekal Mobil İle Tatili Cebinizden Çıkarın!

Tatil ve seyahat ile ilgili her şeye daha hızlı ve kolay ulaşmanızı sağlayacak Neredekal.com’un mobil sitesi yayına girdi!

2007 yılından bu yana seyahat severlerin favori tatil ve konaklama rehberi olan Neredekal.com, bu defa da akıllı telefonlar aracılığı ile tatil deneyiminizi kolaylaştırıyor.

Neredekal.com, seyahat severler için tatil ve konaklama deneyimini daha keyifli hale getirmek adına teknolojik gelişmelerine bir yenisini daha ekledi.
Akıllı telefonlarda web sürümünden daha kullanışlı hale gelen mobil versiyonda; bölge, otel ve mekan araması yapabilir, “yakınımdakiler” seçeneği ile size en yakın oteli veya mekanı görebilirsiniz. Oteller ve mekanlar ile ilgili yorumları okuyabilir, görüşlerinizi paylaşabilir, dilediğiniz oteli veya mekanı favori listenize ekleyebilirsiniz. Üstelik otellerin fiyat bilgilerini görebilir ve online rezervasyon işlemi yapabilirsiniz.
Gezi rehberi kısmında tatil bölgeleri ile ilgili tanıtım yazısı, fotoğraf galerisi, yol tarifi, gezilecek yerler, mekanlar ve bölgedeki oteller gibi bilgilerin tamamına tek tık’la ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda mobil versiyonda tatil ve turizm sektörüne dair tüm güncel haberleri “tatil haberleri” kısmından takip edebilirsiniz.
Tatile ve konaklamaya dair aradığınız her şeye artık daha kolay ve hızlı ulaşmanızı sağlayan Neredekal.com mobil ile tatili cebinizden çıkarın!
Neredekal.com Hakkında
Türkiye’nin en çok ziyaret edilen tatil ve konaklama sitesi Neredekal.com 2007 yılında hayata geçti. 3 yıl boyunca Türkiye’nin tüm bölgelerini adım adım gezip, yüzlerce oteli bünyesine kattı. Sürekli geliştirdiği içeriği ile 2010 yılında Türkiye’nin en büyük internet yatırım şirketlerinden olan iLab Ventures çatısı altına girdi. 2012 yılında Voyager Dergisi’nin düzenlemiş olduğu turizm ödüllerinde “en zengin içerik” ödülünün sahibi oldu.
Neredekal.com, bugün bünyesindeki 15 bin tesis, 250 bin üye, 8 basılı yayın ve yıllık 15 milyon farklı ziyaretçi sayısı ile Türkiye’nin bir numaralı tatil ve konaklama rehberi olarak yoluna devam ediyor.
siteyi ziyaret için: www.neredekal.com

Share