Netflix’te artık çevrimdışı izleyebileceksiniz

Dizi ve film platformu olan ve ülkemizde de resmi olarak hizmet veren Netflix, çevrimdışı izle özelliği ile güncellendi. Netflix dizi ve filmlerini artık indirip izleyebileceksiniz!

netflix

Geçtiğimiz aylarda ülkemize resmi olarak giriş yapan Netflix, kısa süre içerisinde dizi ve filmlere sağladığı Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleri ile büyük beğeni toplamıştı. İnternet tarayıcısı, konsol, iOS ve Android platformlarında yer alan uygulamaları ile dizi keyfini internetin olduğu her ortamda sunan Netflix, şimdi de çevrimdışı olarak çalışabilecek.

Netflix çevrimdışı izle özelliği sonunda geldi
iOS ve Android platformlarında yer alan Netflix uygulaması bugün güncellenerek, çevrimdışı izle özelliğine kavuştu. Netflix çevrimdışı izle özelliği maalesef şimdilik tüm dizi ve filmleri kapsamıyor. Buna rağmen oldukça geniş bir çevrimdışı izle içeriği sunan Netflix’te sadece Wi-Fi üzerinden izlemek istediğiniz diziyi indirip, internetin olmadığı ortamda doyasıya izleyebileceksiniz.

Özellikle uzun yola çıkanların imdadına yetişen bu özelliğin büyük beğeni toplayacağı, sosyal medyadan gelen olumlu tepkiler ile şimdiden belli oldu. Netflix çevrimdışı izle özelliğini kullanmak için uygulamayı güncellemeniz yeterli olacak.

Share